Engelsk traditionsklub bekræfter: Vi kommer til Lyngby på tirsdag

Direktøren i Aston Villa bekræfter nu, at de tidligere Europa Cup-vindere stadig er interesserede i Lyngby

Efter flere uger, hvor de sorte skyer har samlet sig faretruende over Lyngby Boldklub, der har kæmpet på randen af konkurs, brød solen omsider igennem fredag.

Her blev det nemlig bekræftet, at de tilbageværende spillere i Superliga-klubben har fået udbetalt februar-lønnen. Dermed er den lurende konkurs afblæst i første omgang. Og måske er der mere godt nyt på vej til sjællænderne.

Overfor BT bekræfter klubdirektør i den engelske traditionsklub Aston Villa, Keith Wyness, således, at man fortsat er interesserede i en overtagelse.

Han fortæller, at Birmingham-klubben sender et hold på fem mand, der kommer til Danmark mandag eller tirsdag for at se nærmere på klubben og måske indlede forhandlinger.

- Aston Villa har en stærk tilknytning til dansk fodbold, og jeg har kendt mange danske fodboldspillere gennem tiden, så jeg ved, hvilken kvalitet dansk fodbold og den danske fodbolduddannelse har. Det er blandt andet det, der gør, at Lyngby er en interessant klub for os forklarer Wyness til BT.

Klubdirektøren peger blandt andet på forholdet mellem Championship-rivalerne fra Brentford og de danske titelkandidater fra FC Midtjylland som inspirationskilde.

- Vi kommer ikke for at rydde op, men for at udvikle klubben yderligere, efter lokale forretningsfolk har gjort et godt forarbejde. Vi tror på, at vi kan være med til at udvikle og drive klubben bedre, end den er blevet drevet i nogle år, og det er blandt andet det, vi kommer til Danmark for at blive sikre på. Vi mangler endnu at møde Lyngbys ledelse ansigt til ansigt, og så skal vi se nøje på finanserne, inden vi siger endeligt ja, forklarer Keith Wyness, som selv har en dansk forbindelse, der således var i skotske Aberdeen, da den tidligere Brøndby-træner Ebbe Skovdal var i klubben i perioden 1999-2003.

Aston Villa rykkede i forrige sæson ned fra Premier League, men har i kraft af den kinesiske forretningsmand, Tony Xia, en særdeles solid økonomi, og satser med blandt andre Chelsea-ikonet John Terry i truppen på et comeback til den bedste række i næste sæson. Klubben har en særdeles hæderkronet historie, hvilket kan ses i pokalskabet, hvor der blandt andet står trofæer fra syv engelske mesterskaber, syv FA Cup-triumfer og ikke mindst Europa Cup'en for mesterhold, som kom i hus efter den legendariske 1-0 sejr over Bayern München i 1982.

Nu har de tilbageværende Lyngby-spillere fået løn. Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali Lyngby Lyngby bekræfter: Nu har spillerne fået løn!

Lyngby er tæt på at klare skærene og har måske snart endelig noget at juble over igen. Foto: ritzau Scanpix/Lars Poulsen Lyngby Konkurs-krisen afblæst: Nu bliver Lyngby reddet

Lyngby-spillerne fortsætter træningen trods ubetalte lønninger. Foto:ritzau Scanpix/Mikkel Khan Tariq Lyngby Lyngby-spillere træner og håber stadig på redning

3 kommentarer
Vis kommentarer