Fans køber sig ind i superligaklub

Flere fanfraktioner i Lyngby forventer at indsamle 200.000 kr., som skal investeres i klubben

Da Lyngby tidligere på måneden blev reddet på målstregen, vakte det stor glæde i fanmiljøet i Lyngby.

Ikke mindst fordi den nye ejerkreds har hjertet med i alt, hvad der foregår i Lyngby og for fremtiden skal tilbage til de gamle dyder, som Lyngby blev berømte på: Talentudviklingen!

- Derfor har vi startet en indsamling, hvor vi gerne vil vise vores støtte til ’Friends of Lyngby’. Det handler mere om symbolværdien frem for beløbets størrelse. Vi ved godt, at vores indsamlede beløb ikke har den store betydning. Men vi vil meget gerne sende et signal om, at vi bakker de nye investorer op, siger Kenneth Stricker, der er formand for Lyngby Fan Trust.

Han erkender, at inspirationen kommer fra Vestegnen, hvor Brøndby Supporter Trust i mange år har været meget aktive og engagerede i forhold til Brøndby. Det betød for et par år siden, at fanforeningen fik en plads i klubbens professionelle bestyrelse, hvor Sune Blom har plads på fansene vegne.

Vil indsamle 200.000 kr.
- Vi har på nuværende tidspunkt indsamlet 80-90.000 kr. blandt fansene. Vores mål er at indsamle 200.000 kr., som vi så køber aktier i klubben for, forklarer Kenneth Stricker, der forventer indsamlingen løber frem til udgangen af marts.

- Det er ingen hemmelighed, vi har en udfordring på tilskuerfronten. Vi vil gerne bidrage til, at det skal være en bedre oplevelse at gå til fodbold i Lyngby. Derfor håber vi at påvirke den nye ejerkreds til forskellige initiativer, uddyber han.

I den nye ejerkreds i Lyngby er man både overrasket, men også meget begejstret for initiativet.

- Det viser en fantastisk opbakning i fanmiljøet og stor tiltro til ’Friends of Lyngby’. Jeg ser det som opbakning til det fortsatte arbejde for alle, der elsker Lyngby Boldklub, siger adm. direktør Birger Jørgensen. 

Medejer af klubben Mads Byder supplerer:

- Det her viser bare, hvor meget folk brænder for klubben. Vi har aldrig været kendt for mange tilskuere, men det er vildt, hvor mange Lyngby-tilhængere, der findes landet rundt. Fansene er de vigtigste, og deres initiativ her betyder langt mere end summen af pengene. Det giver genlyd hos spillerne, hos kommunen og i erhvervslivet i Lyngby, siger Mads Byder,

Nu har de tilbageværende Lyngby-spillere fået løn. Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali Lyngby Lyngby bekræfter: Nu har spillerne fået løn!

Lyngby er tæt på at klare skærene og har måske snart endelig noget at juble over igen. Foto: ritzau Scanpix/Lars Poulsen Lyngby Konkurs-krisen afblæst: Nu bliver Lyngby reddet

Lyngby Smutter fra Lyngby - her er hans nye klub

10 kommentarer
Vis kommentarer