Forhandler med fire købere - her er beløbet, der kan redde Lyngby

Lyngby forhandler med fire potentielle købere om et salg for mellem 20 og 25 millioner kroner

Lyngby oplyser, at klubben forhandler med fire potentielle købere - heriblandt en Premier League-klub - om et salg til en værdi af minimum 20 millioner kroner.

Der er drøftelser med fire potentielle købere, omkring hvordan et køb kan tilrettelægges, oplyser Lyngby-formand Torben Jensen i en mail.

- Der har været utrolig mange henvendelser, hvilket vi er yderst taknemmelige for, da det har vist at interessen for Lyngby Boldklub er enorm, lyder det fra Torben Jensen.

De tilbageværende mulige købere er nu to klubber fra England (en fra Premier League og en fra Championship), en investorgruppe, som har fokus på fast ejendom, samt en gruppe af lokale kræfter, der sammen med kræfter i klubben kæmper for at etablere en købergruppe, der kan overtage klubben.

Alle har fået oplyst den samme pris og det samme kapitalbehov der skal indskydes ti millioner kontant her og nu samt minimum yderligere fem millioner inden 30. juni 2018 samt yderligere fem-ti millioner inden 30. juni 2019 - afhængigt af en ny ejers ambitionsniveau.

Det svarer til samlet set mellem 20 og 25 millioner kroner.

- Vi afventer nu alle de potentielle køberes tilbagemeldinger, og alle købergrupper er opmærksomme på, at vi har fået en håndsrækning fra spillerrådet og Spillerforeningen og derved lidt arbejdsro til fredag, hvor der senest skal foreligge en løsning.

- På nuværende tidspunkt er situationen spændt til bristepunktet, og alle arbejder på højtryk for at nå en løsning og derved sikre klubbens fremtid, lyder det fra Lyngby-formanden.

Han udtrykker stor ærgrelse og skuffelse over, at fire Lyngby-spillere tidligere onsdag valgte at forlade klubben.

- På nuværende tidspunkt har vi modtaget fire kontraktophævelser, hvilket vi naturligvis må tage til efterretning, og vi ønsker de pågældende spillere held og lykke fremover samt tak for indsatsen for Lyngby, siger han.

Casper Højer Nielsen (yderst til højre) er klar for AGF. Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali Lyngby Nu flygter spillerne fra Lyngby - profil klar for AGF

Thomas Nørgaard foretrækker at fokusere på søndagens kamp mod Brøndby fremfor den økonomiske krise, der hersker i Lyngby Boldklub. Foto: Mikkel Tariq. Lyngby Lyngby-træner sætter pris på loyalitet i krisetid

Lum forsikrer om, at der fortsat bliver arbejdet stenhårdt til træningerne. Foto: Jens Dresling. Lyngby Lyngby-profil: Lige nu står vi skulder ved skulder

30 kommentarer
Vis kommentarer