Fyrværkeriet fusede ud i Lyngby

Hjemmeholdet missede en stor chance for at befæste pladsen i slutspillet, da de måtte nøjes med remis mod Silkeborg

LYNGBY (Ekstra Bladet): Et fyrværkeriudsalg for enden af den ene tribune leverede smagsprøver før begge halvlege, men Lyngby og Silkeborg havde lidt svært ved at leve op til den form for markedsføring.

Hjemmeholdet skabte det meste men fik aldrig for alvor sat lighteren til lunten.

Dermed måtte Lyngby nøjes med 1-1 og forsømte dermed en meget fin mulighed for at befæste pladsen i slutspillet.

AaB-chef freder træneren efter forfærdelig afslutning

Kampen åbnede i behersket stil med Lyngbys lette, offensive kavaleri mest på bolden, og gæsterne lurende på at sende kontraangreb af sted.

Nicklas Helenius fik den første åbne mulighed, men hans afslutning efter 20 minutter var svag. I samme minut var Jeppe Kjær nærgående med et fladt skud i den anden ende.

59102090.jpg 

Lyngby-stopperen Thomas Sørensen leverede dagens første næsten-assist, men han kunne ånde lettet op, før også Alexander Munksgaard havde en uheldig berøring, som blev opsnappet af Robert Skov. Via en Lyngby-fod og Jesper Hansens handske scorede han sit femte sæsonmål efter 28 minutter.

Bror Blumes udligning for Lyngby seks minutter senere var bestemt ikke ufortjent. Igen var det en stopper, denne gang Silkeborgs Simon Jakobsen, der med en sløset aflevering satte et angreb i gang. Blume burde have scoret i første forsøg, men Gustav Dahl fik reddet på stregen, før Blume kunne følge op.

Lyngby-spiller spolerer holdkammerats scoring:

Kort før pausen fik Michael Lumb en kæmpe chance fra lige så nært hold, men han sparkede direkte på keeper Thomas Nørgaard.

Begge hold havde svært ved at skabe noget farligt i anden halvleg trods stor entusiasme hos træner-kollegerne på stregen, David Nielsen og Peter Sørensen.

59102092.jpg 

Jeppe Kjær var hele tiden mest nærgående, og han kunne med rette ærgre sig i det helt store format, da han ti minutter før tid fra nært hold skulle sparke bolden i et tomt mål. Eller næsten tomt. For hans holdkammerat Jesper Christjansen var nået helt ind til målstregen, og ham ramte Kjær såmænd i ryggen.

2.036 tilskuere havde benyttet sig af den gratis adgang på dagen, og de så målløse til, mens den lille angriber bandede.

Jakob Michelsen: Jeg kommer tilbage til Superligaen

Michelsens afsked blev en fuser

AaB-træner dumper efteråret


Mølbys analyse: Eriksen har løftet Tottenham

7 kommentarer
Vis kommentarer