Intet Lyngby-salg: Men de redder alligevel røven

Det bliver ikke til et salg i denne omgang, og derfor har Lyngby BK fået udvidet aktiekapitalen med 4,2 mio. kr - langt de fleste kommer fra ejerne Hellerup Finans

Lyngby-spillerne får i hvert fald løn for januar med den nye aktieudvidelse. Foto: Tariq Mikkel Khan
Lyngby-spillerne får i hvert fald løn for januar med den nye aktieudvidelse. Foto: Tariq Mikkel Khan

Lyngby Boldklub skal sælges. Sådan var situationen for et par måneder siden, og sådan er situationen stadig.

Problemet er blot, at de interesserede amerikanske købere ikke har slået til ved udløb af deadline, og salget - der var en betingelse fra revisorerne for at godkende årsregnskabet - er således ikke blevet til noget.

I denne omgang. For det er stadig det, der er det altoverskyggende mål for klubledelsen, der nu har fået godt og vel 4,2 millioner kroner til den slunkne kasse.

- Hellerup Finans A/S har forpligtet sig til at fortsætte med at tilføre kapital, som det er sket i nu mere end to år.

- Klubben tilføres nu mere end 4.200.000 kroner og vil fortsat blive tilført kapital frem mod salget af Lyngby Boldklub, som er i proces.

- Klubbens drift er derfor sikret, uanset hvem der ender som hovedaktionær, siger Lyngbys bestyrelsesformand Torben Jensen til klubbens hjemmeside.

De fleste af pengene går til at afvikle gæld, men der bliver stadig 1,5 millioner kroner tilbage. Hvor længe, de penge holder, er uvist, men der er i hvert fald løn for januar - og så bliver der ellers ledt efter aftagere til superligaklubben, og Torben Jensen er fortrøstningsfuld.

- Vi har investeret en del penge og meget tid på at sælge klubben, og vi har nu erfaret, at der er mange potentielle købere af Lyngby Boldklub A/S. Og vi har samtidig fået detaljeret kendskab til, hvad køberne fokuserer på.

- Vi afventer nu at kunne levere alle de konkrete og opdaterede fakta til en potentiel køber, hvorefter dialogen vil fortsætte med dem, der har udtrykt deres interesse, siger bestyrelsesformanden.

Se også: Kassen er tom: Lyngby på randen af kollaps

Se også: Revisor tænder alle alarmklokker i Lyngby-regnskab

Se også: Lyngby på vej mod salg til amerikanere

Se også: Selskabet bag Lyngby Boldklub leverer blodrøde tal

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere