Konkurrent tilbyder Lyngby hjælp: Vil hente bomber hjem

Randers FC tilbyder at annullere Mayron Georges lejemål i Lyngby

Lyngby-topscorer Mayron George ser ud til at ende i en noget prekær situation oven på forstadsklubbens store økonomiske problemer.

Costaricaneren er nemlig ejet af Randers FC og udlejet til Lyngby.

Det betyder, at Randers FC står med et potentielt økonomisk våben mellem hænderne i bundstriden, hvis pressede Lyngby ikke betaler lejeaftalen til tiden.

Men i første omgang behøver det ikke at komme så vidt. Da Ekstra Bladet får fat i kronjydernes sportsdirektør for at høre til den specielle situation, så eliminerer han alle spekulationer omkring Mayron George og forklarer, at Randers FC er klar til at hente ham retur til Gudenåens udløb.

- Vi har noteret os Lyngbys situation, og der vil vi gerne hjælpe til.

- Derfor har vi tilbudt at tage Mayron George tilbage, så betalingerne til den lejeaftale ikke belaster klubben længere, siger Michael Gravgaard.

Randers-bossen ønsker ikke at bevæge sig ud i spekulationer om fremtiden, hvis Mayron George forbliver i Lyngby, og klubben ikke efterfølgende betaler det, som de skylder.

Det vil ellers give Superligaens bundprop en mulighed for at indgive konkursbegæring mod Lyngby. Såfremt konkursen bliver en realitet, vil det betyde, at Lyngby sætter sig på den direkte nedrykningsplads til 1. division, som Randers FC er i stor fare for at ende på.

- Vælger Lyngby ikke at tage i mod vores tilbud og beholder Mayron George, så går jeg da ud fra, at de har penge til at betale aftalen, konstaterer Michael Gravgaard.

Mayron George kan ende i en problematisk situation, hvis han bliver i Lyngby og når at spille for klubben i foråret, og det efterfølgende ender i en konkurs. Umiddelbart vil det betyde, at angriberen ikke kan spille videre for Randers FC, da transfervinduet er lukket.

Spektakulær aktion: Premier League-klub skal redde Lyngby

Trods bronze - stort underskud i Lyngby

Dansk VM-modstander hyldet i Lyngby

Perlemål sender Randers væk fra sidstepladsen