Lyngby føler sig snydt efter fejldom

Lyngby-spillerne følte sig snydt sekunder inden Randers kom på 2-0

RANDERS (Ekstra Bladet): Straffespark til Lyngby og rødt kort til Mads Agesen.

Sådan var der mange, der mente, at dommer Jens Maae burde have reageret på et dramatisk episode tre minutter før pausen.

Mathias Tauber fra Lyngby var manden, der blev offer – Agesen skulle efter sigende sparke ud efter ham efter en nærkamp. Men frem for at høre et dommerfløjt til sin fordel – kunne Tauber en snes sekunder senere se Randers-spillerne drøne rundt på banen i jubel, fordi Mikael Ishak havde udnyttet tumulten til at slå til med scoring til 2-0 på et lynhurtigt kontraløb.

SE DEN KONTROVERSIELLE SITUATION ØVERST

Det var naturligvis en situation, der både ærgrede og irriterede i Lyngby-lejren bagefter – for den var kampafgørende. På samme som den var det, da gæsterne misbrugte et forsøg fra 11-meter-pletten fremtvunget af lynhurtige Jeppe Kjær.

- Hvis der var en forseelse, og det så sådan ud, så skulle der have været straffespark. Det er selvfølgelig utrolig bittert for os, ligesom det er utrolig bittert, at vi ikke udnytter vore muligheder i 2. halvleg, sagde Jeppe Kjær.

Skurken Mads Agesen var meget diplomatisk i sin vurdering af den dramatiske episode – et diplomati, der klart lod antyde, at han ikke var blevet overrasket, hvis der var blevet fløjet mod ham med både straffespark og rødt kort til følge.

- Jeg har det sådan, at der både bliver givet og taget i fodbold. Der er mange af den slags episoder, somme tider er der også blevet dømt for mindre – og andre gange slipper man godt fra mere, konstaterede han.

- Det jeg kan forholde mig til er, at det ikke er mig, der får kort efterfølgende andre. Så dommeren mente altså ikke, at der var noget.

Se alle målene her:

Her er perlerækken af klubber, Okore sagde nej til

Gladbach om dansk komet: Vil snakke med Chelsea snart

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde