Lyngby opruster: Henter anfører i Superliga-klub

Nu er det officielt: Hallgrimur Jonasson er færdig i OB. Forsvarsspilleren skifter til Lyngby.

Hallgrimur Jonasson er ny Lyngby-spiller. Foto: Lyngby Boldklub
Hallgrimur Jonasson er ny Lyngby-spiller. Foto: Lyngby Boldklub

OB's nu tidligere anfører Hallgrimur Jonasson skifter til Lyngby. Det har den fynske klub netop bekræftet.

Lyngby har købt Jonasson, der havde et halvt år tilbage af sin kontrakt med OB, hvor han ikke havde udsigt til spilletid.

- Haddi har været en vigtig spiller for os i OB, og han har været en meget engageret og vellidt spiller i klubben. Det gælder både på banen, hvor han spillede samtlige minutter i sidste sæson, og det gælder udenfor banen.

- Her har han som anfører har lagt mange kræfter i at skabe et godt miljø i truppen og omklædningsrummet, hvilket har været vigtigt i den udvikling, vi er inde i.

- Vi har været rigtig glade for Haddi og den måde han har grebet ansvaret hos os, og da vi har hård konkurrence om pladserne i vores centrale forsvar, har vi også været villige til at efterkomme Haddis ønske om at få lov at skifte til Lyngby et halvt år før kontraktudløb, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til ob.dk.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i OB, og det har været en fornøjelse at spille for og være anfører i så stor en klub som OB.

- Det har været en rigtig god tid, og mit forhold til fans, trænere og stab har været super godt. Jeg synes, at det har været en tid, hvor vi har fået bygget noget rigtig godt op efter at vi først reddede os i ligaen og siden skiftede træner og satte gang i en ny og spændende udvikling.

-  Fremtiden for OB ser rigtig spændende ud, og jeg er glad for at have været med til at bygge det op, som der nu skal arbejdes videre med.

- For mit vedkommende gælder det et nyt og spændende projekt, og det har været vigtigt for mig at få min og min families fremtid på plads. Så jeg vil sige et stort tak til klubben og fansene og ønsker kun OB alt det bedste i fremtiden, siger Hallgrimur Jonasson.

Dermed skal OB nu have ny anfører. Klubben har endnu ikke meldt ud, hvem der overtager den tjans.

FCK blev mestre i sidste sæson, og ligarivalerne Brøndby er et stykke fra at kunne udfordre københavnerne. Men hvor langt? Vi glæder os til Superligaen 2016/17! Foto: Polfoto Sport og Spil Så stærkt står de: Er din Superliga-klub klar?

(Foto: Jens Dresling/Polfoto) Sport og Spil Sådan står din klub: Vestjysk cirkus, pengeregn i Farum, SønderjyskE's svære mission - oprykkernes overlevelseskamp

Hallgrimur Jonasson var anfører i OB, og klubben skal nu finde en afløser. Foto: Tycho Gregers
Hallgrimur Jonasson var anfører i OB, og klubben skal nu finde en afløser. Foto: Tycho Gregers

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen