Lyngby overlever: Hobro færdig i Superligaen

Takket være et par gode kasser redder Lyngby sig endnu en sæson i Superligaen, mens Hobro rykker ned. Samlet endte dramaet 4-3. Kampen blev besudlet af voldsom håndgemæng til slut

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

LYNGBY (Ekstra Bladet): Hobro er ude af Superligaen, mens Lyngby kan ånde lettet op efter et gigantisk drama, hvor de kongeblå værter akkurat klarede frisag og spillede 2-2. Dermed redder Lyngby sig efter en samlet 4-3-sejr, mens Hobro må en tur ned og vende i landets næstbedste række.

Det var på forhånd Hobro, der var pisket til sejr, efter deres 1-2-nederlag på eget græs i sidste uge. Det var da også et tændt Hobro-mandskab, der kom ud til kampen i Lyngby og lagde hurtigt et pres på hjemmeholdet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
 

Og det høje pres gav pote allerede efter syv minutter, da Emmanuel Sabbi blev spillet i dybden og sendte bolden ind foran målet, hvor en uheldig Lasse Nielsen sparkede bolden i eget net. 1-0 til Hobro, og så var der pludselig liv i nordjydernes overlevelsesdrømme.

Stik imod spil og chancer fik Lyngby dog pludselig udlignet til 1-1 midt i første halvleg, da Mathias Hebo på forrygende vis bankede bolden i kassen, og så var værterne pludselig ovenpå igen.

Kort efter var Rezan Corlu ved at gøre sin holdkammerat kunsten efter, men bolden strøg lige over gæsternes mål.

Hobro lod sig dog ikke ryste af Lyngbys udligning, og i stedet satte gæsterne sig igen på opgøret. Kort før pausen var Imed Louati blot en centimeter fra at gøre det til 2-1, men afslutningen ramte indersiden af stolpen.

Gæsterne fik dog aldrig udnyttet deres chancer, og i stedet var det Lyngbys helt store profil Rezan Corlu, der leverede lidt af en perle og brød igennem Hobros forsvar og gjorde det til 2-1. Og så var Lyngby pludselig meget tæt på at sikre sig en ny sæson i landets bedste række.

Artiklen fortsætter under billedgalleriet.

Foto: Lars Poulsen

Hobro lagde sig dog ikke ned endnu, og med et kvarter igen dukkede Edgar Babayan op med en soloaktion, og så stod der pludselig 2-2.

Resten af kampen bølgede frem og tilbage. Hobro jagtede en livsvigtig scoring, der kunne være flere millioner værd, mens Lyngby forsøgte at forsvare sig til det sidste.

Til sidst røg både Edgar Babayan, Rezan Corlu og Brandon Onkony en tur i bad, da de røg i indfight. TV-billeder viser blandt andet, at Corlu blev spyttet i hovedet

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kampen endte i voldsomme scener. Foto: Lars Poulsen
Kampen endte i voldsomme scener. Foto: Lars Poulsen
 

Hobro kom til gengæld ikke tættere på den forløsende scoring, der ville sikre dem overlevelse. I stedet kunne jublen bryde løs i Lyngby, der med nød og næppe reddede sit liv i Superligaen, mens Peter Sørensens tropper i stedet må en tur ned i NordicBet Ligaen.

Seneste nyt

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.