Lyngby-profil skrider fra kaoset: Jeg kunne ikke blive ved at vente

Det hele smuldrer i Lyngby Boldklub, hvor spiller efter spiller søger væk. Profilen Mikkel Rygaard kan ikke se en fremtid for sig selv i klubben, men han håber, at en konkurs kan undgås

Usikkerhed, kaos og et alt for spinkelt håb. Det er situationen i Lyngby Boldklub ifølge profilen Mikkel Rygaard, som har bedt om at blive løst fra sin kontrakt og er på vej til en anden klub.

I et interview med DR fortæller Rygaard, at hans tid i klubben har været ’kaotisk og underlig’, og at atmosfæren på det seneste har været præget slemt af den tvivl, der længe har naget om selve klubbens levedygtighed.

- Det er aldrig rart ikke at vide, hvad fremtiden bringer, og om man får sin løn og sådan nogle ting, siger Rygaard til DR.

- Det var begrænset, hvad vi ansatte i Lyngby Boldklub fik at vide. Jeg ved godt, de ville have også til at vente til fredag igen, men så skulle vi vente endnu engang, og blev det så til noget denne gang? Det kunne jeg ikke bare stå og vente på.

- Det var kaotisk derude i dag, så jeg nåede ikke at sige farvel til alle, siger Mikkel Rygaard, der deltog i træningen i Lyngby onsdag for sidste gang.

De tilbageværende spillere har givet klubben en frist til i morgen til at finde penge til januarlønnen. Lyngby oplyser, at klubben forhandler med fire potentielle købere - heriblandt en Premier League-klub - om et salg til en værdi af minimum 20 millioner kroner.

Se også: Det smuldrer på Lyngbys holdkort

Fire spillere er allerede smuttet. Resten af truppen træner, men ingen ved, om forårspremieren mod Brøndby bliver til noget. Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali Lyngby Forhandler med fire købere - her er beløbet, der kan redde Lyngby

Se Ekstra Bladets Gisle Thorsen forklare Lyngbys kritiske situation:

Sport og Spil Overscoringer og kæmpehandler: Her er Superligaens 13 bedste nyindkøb

29 kommentarer
Vis kommentarer