Annonce:
Annonce:

Lyngby-træner misser resten af efterårssæsonen

Lyngby-træner Christian Nielsen er ude med hjernerystelse. Han ventes først tilbage efter jul. Det oplyser klubben på sin hjemmeside

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Lyngby Boldklub

Midt i en kaotisk periode i Superligaen, hvor en rædderlig sæsonstart fortsat uden sejre og en sportschef, der er sendt på ferie midt i sæsonen, er der nu mere dårligt nyt for fans af Lyngby Boldklub.

Klubbens cheftræner, Christian Nielsen, har nemlig fået konstateret en kraftig hjernerystelse og piskesmæld efter et uheld på træningsbanen for ti dage siden, hvor han på klos hold blev ramt i hovedet af en bold. Derfor er han nu ude resten af efterårssæsonen.

- Det er alvorligt med Christian, og vi er alle berørte over situationen. Christian er blevet ramt af sort uheld, og dommen har desværre været hård fra eksperterne, fortæller Andreas Byder, adm. direktør i Lyngby Boldklub.

Annonce:

- Vi tager ingen chancer med hovedskader, og Christian vil derfor være fraværende fra klubben i en periode – forventeligt frem til jul, selvom jeg ved, at alle sejl er sat på at gøre fraværet så kort som muligt.

U19-cheftræner Carit Falch er blevet indsat som midlertidig cheftræner for førsteholdet. Han kom til i sommer og kommer også til at trække på assistenten Mikkel Beckmann samt transitionstræneren Jonathan Hartmann.

Hartmann og Falch stod i spidsen for holdet under pokalkampen, som blev vundet med 9-0 - blandt andet på dette vanvittige mål.

Lyngby er dog ellers i store vanskeligheder.

Klubben ligger næstsidst med blot to point i otte kampe og allerede et gab op til nummer ti på fem point.

Samtidig er sportschefen Birger Jørgensen sendt på ferie efter uoverensstemmelser med Christian Nielsen. Det kunne Ekstra Bladet fortælle i slutningen af oktober.

Debriefing fra Tyrkiet: Kevin gav fingerpeg om fremtid

Her er de største nyheder i 'Football Manager 2021'

Kæmpe Kevin-hyldest: Scorer topkarakter

Vandt 800.000: Skår i glæden for danske Emily

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: