Lyngby-træner sætter pris på loyalitet i krisetid

Thomas Nørgaard forsøger at holde fokus på forårspremiere mod Brøndby. Anfører kræver løsning senest fredag

Studie: Ekstra Bladet forklarer Lyngby BKs situation

Spillerne kan frit forlade Lyngby Boldklub, men samtlige spillere mødte alligevel op til onsdagens træning.

Midt i en krisetid er Lyngby-træner Thomas Nørgaard godt tilfreds med den loyalitet, som spillerne i øjeblikket viser den konkurstruede klub, der ikke er i stand til at betale spillerne deres løn.

- Vi sætter pris på spillertruppens loyalitet indtil nu, og det siger meget om, hvilken klub det her er og hvilke karakterer, der er i truppen.

- Vi har været - og er stadig - fælles om at håndtere hele situationen, og det gør vi internt på den bedst mulige måde, siger Thomas Nørgaard i en udtalelse fra klubben.

Lyngby-træneren ville ikke svare på spørgsmål fra journalister i forbindelse med onsdagens træning.

Frem til onsdag morgen var det uvist, hvor mange spillere der ville møde op, efter at spillerne havde krævet at få lønnen for januar udbetalt senest tirsdag.

Thomas Nørgaard og resten af Lyngby-truppen under et træningspas. Foto: Philip Davali.
Thomas Nørgaard og resten af Lyngby-truppen under et træningspas. Foto: Philip Davali.

På grund af ledelsens forhandlinger med potentielle investorer havde spillerrådet i Lyngby og spillernes fagforening, Spillerforeningen, opfordret til, at give ledelsen frem til fredag til at finde en løsning.

Derfor kunne Thomas Nørgaard onsdag gennemføre en træning på halvanden time som en del af forberedelsen til søndagens hjemmekamp mod Brøndby.

- Vi har fokus på at træne og forberede os bedst muligt hen imod vores kamp på søndag.

- Vores største opgave er kampen mod Brøndby, og det er der, vi lægger al vores energi, siger Nørgaard i udtalelsen fra Lyngby.

Anfører Mathias Tauber slår fast, at der skal findes en løsning inden på fredag.

- Nu håber jeg at de nye, potentielle investorer kan finde en løsning og gøre det så hurtigt som muligt og senest på fredag. Jeg håber selvfølgelig på det bedste, siger Mathias Tauber i udtalelsen.

Neymar tjener mere end Cavani og Mbappe til sammen, men her ser stemningen mellem dem ud til at være upåvirket af lønforskellen. Foto: AP Intl. fodbold Neymars vilde løn: Tjener dobbelt så meget som holdkammeraterne

Det kan snart være slut med Superliga-fodbold i Lyngby, der i disse dage kæmper for livet. Foto: Tariq Mikkel Khan Lyngby Kaos i klubben: Lyngby vakler

Nicklas Bendtner er ikke kendt af alle. Foto: AP Skandinavien Kort samtale: Rival har aldrig hørt om Nicklas Bendtner

Åbningsceremonien i Montreal i 1976. Det tog skatteyderne 30 år at betale gælden af ... Foto: All Over Press Sport og Spil Milliarder blev tabt: Her er de største olympiske fadæser

0 kommentarer
Vis kommentarer