Målmand skadet: Superliga-klub reagerer hurtigt

Lyngby har lavet en aftale for resten af sæsonen med Frederik Schram. Den dansk-islandske målmand var i efteråret lejet ud til Superliga-oprykkeren fra SønderjyskE

Transfervinduet er åbent - men hvem er Superligaens hotteste emner? Her er sportschefens bud. Producer: Lasse Brøndal

Lyngby har fået løst sit målmandsproblem.

Talentfulde Oskar Snorre pådrog sig under sit lejeophold i norske Haugesund en skade, der krævede en operation. Den talentfulde 20-årige målmand er ude de næste 6-8 uger, og Lyngby stod derfor og manglede en reserve for Thomas Mikkelsen.

Ham har de nu fundet, og der er tale om en gammel kending.

Superliga-oprykkeren har skrevet kontrakt med dansk-islandske Frederik Schram, som i efteråret var lejet ud til De Kongeblå fra SønderyskE.

Schrams aftale med sønderjyderne udløb ved årsskiftet, og han har siden været på klubjagt.

Han har været en tur forbi til prøvetræning i 1. divisionsklubben Fremad Amager, men er altså tilbage i Lyngby, hvor han har fået en aftale, der løber resten af denne sæson.

- Han har nogle af de værdier, som vi gerne vil se hos vores spillere, og han bidrager til kulturen i klubben med en stærk indstilling både på og uden for banen.

- Derudover er han en dygtig målmand med stort potentiale, som vi gerne vil være med til at udvikle. Derfor giver det rigtig god mening, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet, siger sportschef Birger Jørgensen til Lyngbys hjemmeside.

24-årige Schram er noteret for en enkelt pokalkamp for klubben.

Se også: Udenlandske investorer i dialog med Brøndby

Se også: Landsholdskoryfæ sælger svinedyr lejlighed

Se også: Spilforslag: Boro kan drille Tottenham

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere