Nu er tidligere Lyngby Boldklub-ejer gået konkurs

Torben Jensens selskab Hellerup Finans A/S, der har skiftet navn til Selskabet af 1. juni 2005, er gået konkurs. Det samme er datterselskabet Selskabet af 13. Maj 2013

Oprindeligt skulle det have været en rekonstruktion, men da Torben Jensens Hellerup Finans A/S var i Sø- og Handelsretten tirsdag formiddag, endte det med, at selskabet blev taget under konkursbehandling. Selskabet har i øvrigt skiftet navn til Selskabet af 1. juni 2005.

Tipsbladet.dk var til stede i Sø- og Handelsretten og overværede retsmødet, og her begærede advokat Lars Skanvig på vegne af Torben Jensen det tidligere Hellerup Finans A/S konkurs.

Datterselskabet Selskabet Af 13. Maj 2013 A/S blev af advokat Lars Skanvig ligeledes erklæret konkurs, og det kom i løbet af retsmødet frem, at også Just-Sold er gået konkurs. Det gjorde Just-Sold angiveligt mandag.

Til stede i salen var SKAT, der har 3,2 millioner kroner til gode i det tidligere Hellerup Finans A/S - og i øvrigt også mener at have yderligere 4,2 millioner kroner til gode.

Her havde SKAT nok håbet på at få nogle af de millioner, man havde til gode i selskabet, tilbage, men det ser umiddelbart svært ud.

Advokat Lars Skanvig blev udpeget som kurator. SKAT ønskede en anden kurator, men da det tidligere Hellerup Finans A/S skylder selskabet YVC A/S mange millioner kroner - hvor mange var der uenighed om i salen - ja, så har selskabet flest stemmer i forhold til at udpege en kurator, og det blev altså Lars Skanvig.

Der er få aktiver i det tidligere Hellerup Finans A/S. Ifølge retsmødet er der aktiver i selskabet for nogle få millioner kroner - dels via inventar, dels via en solgt bil.

Lars Skanvigs opgave bliver nu at afvikle virksomheden med bedst mulig resultat for kreditorerne.

For fodboldklubben Lyngby Boldklub har det ikke nogen betydning, at Torben Jensens selskaber er gået konkurs, idet fodboldklubben i fredags ednte i hænderne hos lokale investorer. Det var Hellerup Finans A/S, der ejede Lyngby Boldklub frem til i fredags.

Tipsbladet.dk søgte en kommentar fra Torben Jensen, der var til stede, men han frabad sig et interview.

Lyngby Ikke til salg: Landsholdsspiller spytter penge i Lyngby

Brøndby Brøndby buldrer videre: Lyngby kørt over

Lyngby-spillerne til træning i sidste uge. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix Lyngby Meget glad Lyngby-boss: Vi har fire seriøse bejlere

29 kommentarer
Vis kommentarer