Nu flygter spillerne fra Lyngby - profil klar for AGF

Mikkel Rygaard, Bror Blume, Casper Højer Nielsen og Simon Strand forlader Lyngby omgående

Fodboldklubben Lyngby meddeler onsdag på sin hjemmeside, at spillerne Mikkel Rygaard, Bror Blume, Casper Højer Nielsen og Simon Strand er blevet fritstillet med øjeblikkelig virkning.

Det sker som en direkte konsekvens af den yderst pressede økonomiske situation i klubben fra Alka Superligaen.

- Lyngby Boldklub ønsker alle fire spillere held og lykke fremover og takker for indsatsen for klubben, lyder det i meddelelsen.

Casper Højer Nielsen havde allerede en forhåndsaftale med AGF om et skifte til sommer, når hans kontrakt i Lyngby udløb.

- AGF havde skrevet kontrakt med Højer fra sommer, hvor aftalen med Lyngby Boldklub stod til udløb - så der var på forhånd sat dato på stoppet i blåt. Det rykkes nu frem og sker altså med øjeblikkelig virkning, meddeler Lyngby.

AGF oplyser til Ritzau, at klubben ikke kan bekræfte, at Casper Højer Nielsen skifter allerede nu. Dermed er det endnu uvist, hvornår han præcist tiltræder i AGF.

Casper Højer Nielsen og de tre andre fritstillede spillere har ønsket at blive løst fra deres kontrakter, fordi Lyngby endnu ikke har formået at udbetale løn for januar.

Det er kun cirka en måned siden, at Lyngby hentede svenske Simon Strand, men han kommer altså ikke til at spille en officiel kamp for klubben.

Det skyldes Lyngbys meget pressede økonomi, der truer klubben med den anden konkurs i dette årtusind.

Spillernes fagforening, Spillerforeningen, har i første omgang opfordret spillerne til at give Lyngby mere tid til at finde de investorer, der skal redde klubben fra konkurs.

Ikke alle spillere var dog indstillet på at vente så længe.

Lyngby skal søndag efter planen spille hjemme mod Brøndby i forårspremieren i Superligaen.

Lyngby vandt sidste år DM-bronze som oprykker, hvilket var klubbens første DM-medalje i 25 år.

Klubben, der tilbage i 2001 blev erklæret konkurs for første gang, ligger før forårssæsonen placeret som nummer 12 blandt de 14 hold i Superligaen.

Thomas Nørgaard foretrækker at fokusere på søndagens kamp mod Brøndby fremfor den økonomiske krise, der hersker i Lyngby Boldklub. Foto: Mikkel Tariq. Lyngby Lyngby-træner sætter pris på loyalitet i krisetid

Lum forsikrer om, at der fortsat bliver arbejdet stenhårdt til træningerne. Foto: Jens Dresling. Lyngby Lyngby-profil: Lige nu står vi skulder ved skulder

Mikkel Rygaard er snart fortid i Lyngby. Foro: Tariq Mikkel Khan Lyngby Jagter gratis Lyngby-folk: Stjernen smutter og flere kan følge ham

63 kommentarer
Vis kommentarer