Nul løn i Lyngby: Spillerne kan smutte

Kriseramt Superliga-klub kan ikke honorere spillernes krav om lønudbetaling

Se Ekstra Bladets udsendte give en status fra det iskolde Lyngby

Helt som frygtet endte Lyngby tirsdagen uden at have en køber på plads, og spillerne får dermed ikke løn.

Det meddeler finansmanden Torben Jensen i en mail til Ekstra Bladet.

- Efter en lang dag, hvor der er afdækket og forsøgt flere forskellige løsninger for at få fremskaffet de nødvendige midler til at betale løn til spillere, stab og administration m.fl., må vi desværre konstatere, at det ikke er lykkes at komme i mål rettidigt og kan oplyse, at Lyngby Boldklub A/S ikke har betalt den skyldige løn i dag, skriver bestyrelsesformanden i Lyngby Boldklub.

- Der har været drøftelser og forhandlinger omkring salg af klubben hele dagen, samtidig med at der har været arbejdet på en kortsigtet løsning for at få betalt løn til tiden.

- En af mulighederne har været drøftelser med stærke lokale kræfter, som her til aften har meddelt, at de desværre ikke kan nå det inden midnat, men at de vil forsøge at samle en gruppe af lokale interessenter, der vil overtage klubben og levere den nødvendige finansiering minimum frem til sommeren 2018, forklarer Torben Jensen i mailen.

- Der er stadig forhandlinger med andre potentielle købere, hvor specielt en af dem har været meget aktiv i dag, og der har været fremskridt, men grundet konstruktionen hos den potentielle køber, kræver det mere tid at lande en mulig aftale med dem, skriver Torben Jensen og fastslår, at det ikke vil være afklaret før fredag, om den aftale kan lukkes.

Spillerne i klubben har sammen med Spillerforeningen tjekket oplysningerne omkring det mulige salg af klubben.

Det har givet tiltro til, at klubben realistisk set kan få en troværdig ny ejer inden for kort tid. Derfor bliver spillerne opfordret til at blive i klubben. Den manglende løn tirsdag betyder imidlertid, at spillere fra onsdag morgen kan vælge at ophæve kontakten med klubben.

Det forventes flere spillere at gøre.

Lyngby-spillerne på vej til træning. Foto: Tariq Mikkel Khan Lyngby Nyt håb i Lyngby - overraskende melding fra spillerne

Italiensk fodbold Dansk stortalent stråler: Stor succes i de unges Champions League

Det kan snart være slut med Superliga-fodbold i Lyngby, der i disse dage kæmper for livet. Foto: Tariq Mikkel Khan Lyngby Kaos i klubben: Lyngby vakler

7 kommentarer
Vis kommentarer