Rev Lyngby-kontrakt over: De var ikke tilfredse med mig

Oliver Kjærgaard valgte som den femte og sidste Lyngby-spiller at rive sin kontrakt med de kongeblå i stykker. Han fornemmede, at klubben ikke var helt tilfredse med den beslutning.

Oliver Kjærgaard i en af sine sidste dage som Lyngby
Oliver Kjærgaard i en af sine sidste dage som Lyngby

Fem spillere valgte at ophæve deres kontrakter med Lyngby BK, fordi de ikke fik januar-lønnen til tiden.

Mikkel Rygaard, Bror Blume, Simon Strand og Casper Højer Nielsen rev deres aftaler i stykker 7. februar, og to dage senere fulgte Oliver Kjærgaard trop.

Den 19-årige midtbanespiller tog bestik af sin situation i klubben og valgte derfor at banke på døren hos ledelsen i Lyngby BK.

- Jeg tror, det kom som et chok for dem, og de var da heller ikke helt tilfredse med mig. Men det var jo udelukkende deres egen skyld, at det gik, som det gjorde. Vi spillere havde intet at gøre med den situation, klubben stod i, siger Oliver Kjærgaard til tipsbladet.dk.

Det vakte en smule undren hos mange, at Oliver Kjærgaard ikke valgte at ophæve sin kontrakt samme dag som Mikkel Rygaard og de tre andre Lyngby-spillere.

Handlede om at have is i maven
- Det kan godt fremstå lidt lusket af mig at ophæve min kontrakt så sent, men jeg gik jo også rundt og ventede på, om der skulle være nogen på min position, der ophævede deres kontakter.

- Så det handlede også om at have lidt is i maven, siger Kjærgaard, der ikke skønnede, at han havde udsigt til markant mere spilletid hos de kongeblå:

- Der er stadig fire centrale midtbanespillere tilbage, så jeg tror ikke, jeg havde udsigt til en stamplads. Jeg ville nok have fået nogle flere indhop, men det var ikke helt nok for mig. Jeg skal til at have noget fast spilletid.

Da Oliver Kjærgaard ophævede sin kontrakt med Lyngby BK, var der allerede interesse fra norske Tromsø, og den 19-årige midtbanespiller regner med, at han fortsætter karrieren i det nordlige Norge.

Foto: /ritzau/Erik Kragh Sport og Spil Elkjær fylder rundt: Forklædt som voksen

Per Nielsen er den seneste Brøndby-kaptajn, der har løftet mesterskabstrofæet på Vestegnen. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Her er Brøndbys mestre i dag: Jordomrejse, bar-ejer og gymnasielærer

9 kommentarer
Vis kommentarer