Rystet over Lyngbys indkøb: Det er ubegribeligt de gør det!

Sportschefen for den svenske klub Öster kan ikke fatte, hvad det er, der foregår i Lyngby BK. For bare et par uger siden købte Superliga-klubben forsvarsspilleren Simon Strand i Öster

Lyngby BK kan være få timer fra at gå konkurs. I løbet af det næste døgns tid kan spillerne trække tæppet væk under fodboldklubben, fordi der ikke blev udbetalt løn i onsdags, hvor det var lønningsdag i det meste af Danmark.

Situationen er naturligvis frustrerende for spillerne og øvrige ansatte i Lyngby BK, og det gælder nok især Mohammed Saeid og Simon Strand, der kom til klubben i løbet af januars transfervindue - sidstnævnte skulle Lyngby endda betale en transfersum for.

Handlen blev indgået med den svenske klub, Öster, men ikke overraskende har klubben endnu ikke modtaget nogle penge for Simon Strand. Det får klubbens sportschef, Matias Concha, til at se måbende til.

- Det er trist. Det er svært at forstå, hvordan man kan gå ud og købe spillere og så en uge senere gå ud med sådanne nyheder. Det er ubegribeligt, siger Concha til Fotbollskanalen.

Lyngbys træner Thomas Nørgaard. Men hvor længe er han det...? Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Lyngbys træner Thomas Nørgaard. Men hvor længe er han det...? Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
 

Han er naturligvis træt af, at Lyngby BK ikke har betalt transfersummen for Simon Strand.

- Vi afventer besked. Vi har en aftale om et vist beløb, og det må de respektere. Selv om de kommer i problemer, så har de en aftale med os, som de på en eller anden måde må løse. Det er ikke, hvad man forventer. Man går ud fra, at klubber på det niveau har styr på tingene, og at når man går ud og køber noget, så køber man, fordi man kan gøre det, siger sportschefen og tilføjer:

- Vi har en aftale med dem, men de har sikkert en liste, hvor spillerlønninger vægter højest. Jeg ved ikke, hvor vi ligger på den liste, men de må respektere, at der findes en aftale. Vi må håbe, at de får styr på tingene, så de kan kompensere os med det, vi er nået til enighed om.

Simon Strand og Lyngby BK har indgået en aftale frem til udgangen af 2020.

Lars Olsen, Head Groundsman på Lyngby Stadion, er sikker på, at banen nok skal blive klar til opgøret mod Brøndby. Foto: Tariq Mikkel Khan Lyngby Lyngby lover: Banen bliver klar til Brøndby

Se også: Lyngby-formand beder om tid: Ny Premier League-klub på banen

Sport Overscoringer og kæmpehandler: Her er Superligaens 13 bedste nyindkøb

44 kommentarer
Vis kommentarer