Sendte Lyngby i Superligaen: Nu er han færdig

Lyngby har meddelt, at angriberen Jeppe Kjær ikke vender tilbage til klubben i den kommende sæson

Jeppe Kjær var en del af playoff-kampen mod Vendsyssel. Foto: Jens Dresling
Jeppe Kjær var en del af playoff-kampen mod Vendsyssel. Foto: Jens Dresling

Angriberen Jeppe Kjær er fortid i fodboldklubben Lyngby.

Kjær havde kontraktudløb efter sæsonen, hvor Lyngby sikrede oprykning til Superligaen, og han tager ikke turen med klubben op i den bedste række, skriver Lyngby i en pressemeddelelse.

- Jeppe har været et godt bekendtskab her i klubben, og han har været med til både op- og nedture.

- Han har vist sine fodboldkvaliteter flot frem i kongeblåt, hvor han både har præsteret i Superligaen og 1. division, siger sportschef Birger Jørgensen i meddelelsen.

Den nu 33-årige Jeppe Kjær kom til Lyngby i sæsonen 2015/16. Han har spillet 113 kampe for klubben og scoret 37 mål. I den seneste sæson bidrog han til oprykningen med ti mål.

Cheftræner Christian Nielsen har svært ved at sige farvel til sin offensive profil.

- Jeppe er en person, der spiller med en kæmpe ærgerrighed, og han vil altid vinde - både i træning og til kamp. Det har altid skinnet igennem på banen. Uden for banen har Jeppe også været en vellidt person.

- Det er altid svært at sige farvel til en Lyngby-helt, som har ydet rigtig godt for klubben, siger cheftræneren.

I sidste uge meddelte Lyngby, at spillerne Danni König, Kristian Lindberg, Daniel Stückler, Nicklas Mouritsen og Mads Carlson heller ikke vender tilbage til klubben i den kommende sæson.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix Dansk fodbold Dansk topdommer degraderet efter skandalekamp

Ståle Solbakken skal have løst sin målmandskabale. Foto: Philip Davali FC København Ståle bekræfter: De vil have vores spiller

FCK er ifølge Guingamps træner tæt på at hente svenske Kalle Johnsson hjem til Superligaen. Foto: Jens Dresling FC København Fransk klub bekræfter: - Han er på vej til København

17 kommentarer
Vis kommentarer