Spillerne skruer bissen på: Her kan Lyngby gå konkurs

Lyngby-spillerne har rejst krav om udbetaling af manglende løn

Inden transfervinduet lukkede lavede Ekstra Bladet lige en analyse af det pressede hold

Dommedags-klokken falder i slag i Lyngby Boldklub senest tirsdag.

Efter et møde i klubben fredag har spillerne i samråd med Spillerforeningen besluttet at rejse krav mod klubben, efter lønnen ikke blev udbetalt onsdag.

Det betyder, at skruen for alvor strammes i forstads-klubben.

Kravet betyder, at lønnen skal betales senest tirsdag ellers kan spillerne skifte klub, såfremt DBU giver dispensation til det.

- Sker betalingen ikke senest på tirsdag, kan Lyngby-spillerne fra og med onsdag ophæve deres kontrakter og dermed frit forhandle og indgå aftale med andre klubber. Et klubskifte her kræver en dispensation efter DBU’s regler, da det sker uden for et transfervindue, skriver Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

Kravet er det første skridt mod en decideret konkursbegæring, og overskrides datoen uden løn vil Lyngby være ude af stand til at erstatte spillere, der fritstilles, da transfervinduet er lukket.

Derfor markerer tirsdag 7. februar 2018 en skæringsdato, hvor de investorer, der er inde i forhandlingerne om overtagelse, for alvor kommer til at markere viljen til at overtage klubben.

Træning uden for klubregi
Der er stadig seriøse forhandlinger i kulissen, men uvisheden omkring de økonomiske skeletter, der er gemt i Lyngby Boldklub efter parløbet med Hellerup Finans, komplicerer forhandlingerne. Investorerne vil ikke hæfte for de tab, som det kan udløse.

Det udgør den helt store knast i forhandlingerne.

På græsset er situationen også spidset til. Lyngby-spillerne er ifølge Ekstra Bladets oplysninger ikke længere dækket af forsikring i klubben. Det betyder, at profferne ikke længere kan træne i klub-regi.

Derfor arrangerer spillerne frivillig træning, og den deltog stort set hele truppen i fredag formiddag.

Lyngby Spillerne tager første skridt - nu er Lyngby-konkurs tæt på

Se også: Frygt for dyre overraskelser står i vejen for Lyngby-salg

0 kommentarer
Vis kommentarer