Storklub jagter Superliga-komet: Her er prisen

Lyngby forlanger mindst 10 mio. kr. for 18-årige Jens Odgaard, der specielt i foråret imponerede med tre fornemme scoringer

Forleden blev Jesper Hansen solgt for fire mio. kr. til FC Midtjylland. Næste mand på affyringsrampen for bronzevinderne fra Lyngby kan meget vel være den 18-årige angrebskomet Jens Odgaard.

Med blot ét år igen af sin kontrakt er Odgaard, der med tre scoringer i foråret i Superligaen, ombejlet blandt flere interesserede klubber.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er Inter en af flere italienske bejlere til angrebstalentet, der er hurtig, målfarlig og fysisk stærk på trods af den unge alder.

Det så man med forårets tre fornemme scoringer mod Brøndby, FC Midtjylland og FC København.

 Men også Premier League-nedrykkerne fra Middlesbrough er på banen blandt interesserede klubber, der viser stor interesse for Jens Odgaard.

Prisen vil kun falde
- Jeg kan bekræfte, vi oplever meget stor interesse for Jens Odgaard, siger Lyngbys formand, Torben Jensen, til Ekstra Bladet. Han ønsker på nuværende tidspunkt og svare på, om klubben allerede har afvist bud på angriberen.

Men Lyngby er imidlertid ikke parat til at sælge angrebstalentet for småpenge. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har han et prisskilt i omegnen af ti millioner kroner.

Den pris vil kun falde frem mod kontraktudløb næste sommer. Derfor har Lyngby i princippet en interesse i at få lukket en aftale hurtigst muligt.

Jens Odgaard har fået spilletid for Lyngby i 16 kampe i Superligaen og én pokalkamp i denne sæson, hvor han har scoret fire mål.

Simon Friis, der er agent for Jens Odgaard, har ingen kommentarer til situationen.

Lyngby ventes i øvrigt onsdag at præsentere en ny hovedsponsor. Det betyder, at Hellerup Finans, der stadig forsøger at sælge fodboldklubben, træder mere i baggrunden og ikke længere vil figurerer på klubbens trøjer i Superligaen.

Lyngby forlænger med forsvarsveteran

Lyngbys målmandskup: Sælger for millioner og henter gratis erstatning

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?