Superliga-anfører efter ny nedtur: - Jeg er dødtræt af at score selvmål

Den uheldige Lyngby-anfører Thomas Sørensen føler sig trods modgangen ikke ramt på selvtilliden

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Lyngby Boldklub

HADERSLEV (Ekstra Bladet): Lyngby-anfører Thomas Sørensen føler sig ikke ramt på selvtilliden, selv om han mod SønderjyskE for anden kamp i træk og tredje gang i alt i sæsonen scorede selvmål. Og det betød altså en ny tabt kamp.

- Det, der sker både i dag og sidst er et meget godt udtryk for, at tingene ikke kører i den rigtige retning for os. Den bold kunne ligeså godt være havnet et helt andet sted. Det gjorde den altså ikke, og selvfølgelig er jeg ved at være dødtræt af at score selvmål, erkendte haxn, da han gjorde status, efter at han og holdkammeraterne havde oplevet en ny nedtur, der betyder, at de nu har forladt banen uden at vinde 13 gange i træk.

- Men jeg har også en anden opgave på dette hold, og det er at arbejde for at holde humøret oppe os alle. Så vil jeg græde – og det har jeg ikke tænkt mig – så må det blive derhjemme. Her handler det bare om at kæmpe videre, fastslog den tydeligt ærgerlige anfører.

doc6z832uzfj9uuotyw15q.jpg
En umiddelbar ringe trøst for ham er, at han trods alt også har scoret to gange i den ”rigtige” ende af banen i dette forår. Og trods den megen modgang, ser han optimistisk frem mod den sidste fase i kampen for overlevelse.

- Jeg mener, at vi i mange kampe har vist, at vi kan udfordre alle. Som tingene står, er det da mest sandsynligt, at vi skal ud af knald- eller fald-kampene om nedrykning. Men vi får trods alt inden da seks kampe plus den på søndag til at score point.

- Og selv om vi ikke har vundet længe, så føler jeg, at vi hele tiden bevæger os i den rigtige retning, ligesom humøret stadig er højt i truppen, bedyrede han.

Er den virkelig til rødt? SønderjyskE-profil forstår ingenting af udvisning - se episoden her:

Rødt kort - men nyt selvmål koster dyrt

Nyt uheld: FCK må spille med tredje keeper

Arsenal-stjerne siger stop: Kvæler brækfornemmelse så der kommer tårer

Anniken Solbakken om Ståles hjertestop: Skal jeg bede én gang, så er det nu

En halv time om Brøndby: Snupper de guldet - og hvordan står de rustet til fremtiden

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+