Tidligere landsholdsspiller til Lyngby

Angriberen Dennis Sørensen gik ikke arbejdsløs rundt i mange dage, før han fandt en ny klub. Det blev Lyngby

Dennis Sørensen i aktion for FC Vestsjælland mod AaB. (Arkivfoto: Jens Dresling)
Dennis Sørensen i aktion for FC Vestsjælland mod AaB. (Arkivfoto: Jens Dresling)

Lyngby har sikret sig endnu en offensiv forstærkning i forsøget på at rykke op i Superligaen. 1. divisionsklubben har lavet en etårig aftale med den 34-årige angriber Dennis Sørensen.

Med mere end 200 kampe i Superligaen er det en rutineret herre, som Lyngby får glæde af i den kommende sæson. Angriberen skifter transferfrit til Lyngby fra FC Vestsjælland.

Tilgangen af den tidligere Energie Cottbus-profil skaber glæde hos den nyansatte Lyngby-træner David Nielsen.

- Vi har først og fremmest hentet Dennis til klubben for hans evner på banen, hvor han igennem hele sin karriere har været garant for høj kvalitet og dedikation.

- Dennis vil derudover bidrage med både rutine og en professionel tilgang, der kan inspirere truppen.

Med Dennis om bord føler vi desuden, at vi nu råder over en slagkraftig angrebstrio, der fylder hullet efter Patrick Mortensen fuldt ud, siger David Nielsen til klubbens hjemmeside.

Mere end 60 kampe i Tyskland
Dennis Sørensen repræsenterede i Superligaen også FC Nordsjælland, inden turen gik til tysk fodbold.

Hos Cottbus spillede angriberen mere end 60 kampe i både Bundesligaen og 2. Bundesliga, inden han vendte hjem til Superligaen og FC Vestsjælland for to år siden.

Undervejs i karrieren er det også blevet til fem A-landskampe for Danmark.

Ud over Dennis Sørensen har Lyngby også hentet den tidligere Brøndby-angriber Oke Akpoveta, som den seneste sæson spillede i Brønshøj.

- Oke er en spiller med X-faktor, der ene mand kan beskæftige et helt forsvar, og han er samtidig en spiller, der offensivt giver os nogle andre strenge at spille på.

- Vi har med blandt andre Søren Hermansen i trænerteamet gode kompetencer i forhold til angrebstræningen, så jeg tror og håber, vi kan forløse det potentiale, som Oke besidder, siger David Nielsen.

Dennis Sørensen sikrede forlænget spilletid i pokalfinalen i maj med dette hovedstødsmål

3 kommentarer
Vis kommentarer