Trods superliga-succes: Lyngby taler ikke om top-6

Vi tør spille mod alle holdene i ligaen, og vi har en chance mod alle minus FCK, mener Lyngbys træner, David Nielsen

LYNGBY (Ekstra Bladet): To gange 1-0 over AaB og Brøndby på tre dage var et bevis på, at Lyngby kan være med mod alle holdene i Superligaen – altså lige bortset fra sæsonpremieren mod FCK, hvor de blev kørt over.

1-0 sejren over Brøndby blev skabt på stor fight, en stærk defensiv organisation og en særdeles velspillende Jesper Hansen i målet.

- Det første kvarter mod Brøndby var en magtdemonstration. Her får de regulære tæsk, fordi vi fuldstændig maser dem, siger Lyngby-træneren.

Han var stolt over spillernes indsats i en kamp, hvor defensiven kom på en stor prøve det meste af anden halvleg.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, vi kan være med i alle kampe. Vi var chanceløse i den første kamp mod FCK, men vi kan spille op med resten af holdene i ligaen, pointerer David Nielsen og slår så fast:

Mere end godkendt pointhøst
- Top-6 er ikke et tema for os. På et tidspunkt bliver vi vel afsløret i, at vi har Superligaens næstmindste budget. Men jeg synes, vi har en god plan, når vi går på banen. Vi vil gerne spille os ud af problemerne med flere kombinationer undervejs, forklarer han.

14 point efter ti kampe er mere end godkendt. Den flotte pointhøst, der placerer Lyngby på en delt sjetteplads, tilskriver David Nielsen den effektivitet klubben udviste i transfervinduet.

- Vi var skarpe på at sætte et nyt hold sammen. Vi ramte de rigtige spillere med Jesper Hansen og Martin Ørnskov. Det er altså topsignings for os. De passer rigtig godt ind hos os, bemærker David Nielsen, der på søndag skal forsøge at hente de tredje sejr i træk i udekampen mod Viborg.