Målhelt til møde: Vil væk fra Brøndby

Jose Ariel Nunez vil væk fra Brøndby i det kommende transfervindue. Hans agent lander i Danmark i morgen for at finde en løsning

José Ariel Nunez har lavet mange mål i Brøndby, men nu vil han væk (Foto: Jens Dresling)
José Ariel Nunez har lavet mange mål i Brøndby, men nu vil han væk (Foto: Jens Dresling)

Jose Ariel Nunez har haft sine øjeblikke i Brøndby-trøjen, men den paraguayanske angriber er ikke helt blevet den succes, de blå-gule håbede på, da man i januar 2014 hentede ham i Club Libertad. Nu vil Nunez gerne væk fra Brøndby. Det fortæller han onsdag til radiostationen Radio970.

- Jeg skal til et møde med klubben i den her uge. Min plan er at se mig om efter noget andet. Min agent ankommer i aften, og i morgen skal vi til møde med klubben, siger Jose Ariel Nunez.

Brøndby tabte i sidste weekend for tredje gang i sæsonen til Hobro. Stig Tøfting tager Brøndby-holdet under kørlig behandling. (Foto: Jens Dresling) Stig Tøfting Tøffe om Brøndby-ambition: De er milevidt fra guldet

Et godt bud på en fremtidig arbejdsgiver kunne være Club Olimpia i hjemlandet Paraguay.

- Alle vil gerne spille for Olimpia. Jeg har hørt fra klubben, men der er mig bekendt ikke noget konkret, siger Brøndby-spilleren.

Brøndby er ikke meget for at tale om Nunez.

- Det er en personalesag, og dem diskuterer vi ikke i pressen. Jeg har mange møder med mange forskellige mennesker i disse tider, siger Per Rud til tipsbladet.dk.

Stig Tøfting måtte søndag svare på mange spørgsmål om især Brøndby og AGF. (Foto: Claus Bonnerup) Superligaen Tøffe under beskydning: Jeg hader ikke Brøndby!

Kan man forestille sig, at I sælger Jose Ariel Nunez i det kommende transfervindue?

- Hvis en spiller har spillet meget, kommer der automatisk noget interesse, og hvis en spiller ikke har spillet så meget, er det kun naturligt, at han eftersøger noget andet. Jose har stået lidt i skyggen af Elmander og Pukki, og hvis han gerne vil væk, tager vi en snak om det. Det gælder alle spillere, siger Per Rud og tilføjer:

- Jeg synes, at han har vist sig rigtig godt frem, når han har spillet, og han har et meget fint scoringssnit her i klubben. Så hvis du spørger mig, vil jeg da sige, at vi bestemt ikke har set det sidste til Jose Ariel Nunez i Brøndby.

Den 26-årige angriber har kontrakt med Brøndby frem til udgangen af 2017. Han har spillet 27 Superliga-kampe og scoret ni mål for de blå-gule.

Sidste forår var Nunez fremragende for Brøndby:

68 kommentarer
Vis kommentarer