Maske skal gøre FCK'er spilleklar

Skadede Mikael Antonsson håber, at han kan være tilbage på banen, inden sæsonen slutter. En maske skal beskytte det brud, han pådrog sig i pokalfinalen

Skadede Mikael Antonsson håber at være tilbage på FCK-holdet, inden sæsonen slutter 29. maj (Foto: Samy Khabthani Gonzales / Polfoto)
Skadede Mikael Antonsson håber at være tilbage på FCK-holdet, inden sæsonen slutter 29. maj (Foto: Samy Khabthani Gonzales / Polfoto)

Uheldige Mikael Antonsson har ikke opgivet at komme på banen igen i denne sæson.

Tirsdag får han en maske, der skal beskytte den knogle i kinden, som han brækkede i pokalfinalen mod AGF Kristi himmelfartsdag.

Den rutinerede svensker har været igennem en operation og håber, at han med maskens hjælp kan være tilbage på banen, inden sæsonen slutter 29. maj.

- Jeg prøver, men det ser ikke så lyst ud, siger Mikael Antonsson til Ekstra Bladet.

FCK's Erik Johansson (th.) er positiv efter lørdagens træning, hvor han ikke mærkede meget til sin skade (Foto: Jens Dresling) Superligaen FCK-profil snart tilbage: Fik låret tømt for væske

Problemet for svenskeren er, at det er forbundet med en vis risiko at spille lige nu. Får kinden endnu et slag kan det, som han siger, gå rigtig galt, og det er svært at være midterforsvarer og ikke kunne gå ind i duellerne.

Mikael Antonssons kontrakt udløber efter denne sæson, og han har ikke udnyttet en option, der automatisk havde forlænget samarbejdet med ét år. Det betyder dog ikke nødvendigvis et farvel.

Pione Sisto har ikke haft noget fantastisk forår, og det erkender den driblestærke kantspiller. (Foto: AP/Geert Vanden Wijngaert) FC Midtjylland FCM-stjerne træt af bænken

FCK og Antonsson er fortsat i god dialog om en kontraktforlængelse, og det kunne meget vel falde på plads, inden sæsonen er omme. 

Ekstra Bladets bud er, at den svenske forsvarsreserve skriver under på en ny aftale med FCK – og den kunne meget vel være af et par års varighed.

Mikael Antonsson var i pokalfinalen involveret i en kontroversiel situation, hvor AGF følte sig snydt for et straffespark? Vurdér selv situationen her.

5 kommentarer
Vis kommentarer