Annonce:
Annonce:

Matchvinder i Midtjylland: Bruninho slog til igen

FC Nordsjællands store profil i denne sæson, brasilianske Bruninho, sørgede for, at gæsterne fra nordsjælland tog alle tre point med hjem fra Viborg

Bruninho blev kampens eneste målscorer i det midtjyske. (Foto: DALHOFF CASPER)
Bruninho blev kampens eneste målscorer i det midtjyske. (Foto: DALHOFF CASPER)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

VIBORG (Ekstra Bladet) Så slog han til igen.

FC Nordsjællands topscorer Bruninho havde været anonym en stor del af kampen, men var på rette sted, da Joshua John - kort før et alt andet end ophidsende opgør gik ind i tillægstiden - eksploderede i venstresiden og sendte bolden ind i feltet.

Brasilianeren headede den i nettet – og sørgede dermed for 1-0-sejr og tre værdifulde point.

Lad være fastslået: Helt fortjent.

For FC Nordsjælland var klart bedst i opgøret på Energi Viborg Arena, hvor hjemmeholdet skuffede fælt for øjnene af 3254 tilskuere, hvoraf en stor del nok fortrød, at de ikke brugte deres lørdag eftermiddag på andre gøremål.

Brandvarm brasser: Hvem er Daniel Agger?

Annonce:

FC Nordsjællands træner Ólafur Kristjánsson overraskede ved at starte med Joshua John på bænken. Men den uberegnelige kantspiller med den eminente teknik blev sendt på banen et kvarter før tid. Og det var altså tidsnok til, at han kunne servere et afgørende bidrag til sejren.

I stedet for Joshua John fik Oliver Thychosen chancen i FCNs startopstilling. Han gik ind på højrekanten, mens Emilio Marcondes opererede fra Johns normale plads på venstrekanten.

Og netop Thychosen fik faktisk 1. halvlegs største chance, da han helt fri midt foran mål headede bolden over mål efter oplæg fra meget aktive Stanislav Lobotka. Og det var FCNerne, der serverede de godbidder, som 1. halvleg bød på rent spillemæssigt, og som chancemæssigt også indeholdt et ganske godt frisparksforsøg af Marcondes, der gik lige forbi målet.

Det kvalitetsmæssige islæt fra hjemmeholdet i de første 45 minutter – ja, faktisk gennem hele kampen - var som nævnt stort set lig nul.

Spillemæssigt hang tingene overhovedet ikke sammen – det var sjældent at spillerne kunne ramme hinanden bare tre gange i træk.

Fem mål i fire kampe: Derfor sprudler FCN-brasser

Annonce:

Og hvad angår seriøse scoringsforsøg er der kun grund til at notere ét enkelt – nemlig da den nyerhvervede midterangriber Ante Rukavina fik hovedet på et frisparksindlæg fra Jeppe Curth.

Men FCN-keeper David Jensen reagerede, som han skulle – derfor blev det ikke til noget debutantmål fra kroaten, som generelt havde svære arbejdsbetingelser i den svage Viborg-offensiv, og man så ikke nævneværdigt mere til ham, inden han blev udskiftet 20 minutter før tid.

Billedet med gæsterne som spildominerende fortsatte efter pausen, men dominansen udmøntede sig ikke i nævneværdigt store chancer før gyldne Bruninho var på pletten.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: