Medie: Forhandler med Superliga-rival

Thomas Thomasberg er stadig et varmt navn til det ledige trænersæde i AaB, nu bekræfter Søren Pedersen, at der er gang i forhandlingerne

Thomas Thomasberg er et varmt navn i Aalborg. Foto: Jens Dresling
Thomas Thomasberg er et varmt navn i Aalborg. Foto: Jens Dresling
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Siden rygterne omkring Martí Cifuentes fremtid i AaB begyndte at pible frem, så har Thomas Thomasberg været en af spidskandidaterne til at overtage det ledige trænersæde i Aalborg.

Martí Cifuentes blev onsdag offentliggjort som ny træner i Hammarby, og nu bekræfter Randers' sportslige og kommercielle direktør, Søren Pedersen, at AaB har indledt forhandlingerne i et interview med Discovery-programmet Start11'eren:

- Jeg kan afsløre, at der er forhandlinger i gang, men pilen peger på, at han er Randers-træner, når vi snakker 1. februar.

Han bekræfter derudover også, at forhandlingerne foregår med AaB. Søren Pedersen siger, at Randers FC har forberedt sig på mulige scenarier, alt efter hvad der kommer til at ske i fremtiden.

Thomas Thomasberg har stået i spidsen for Randers FC siden 2018. Du kan iøvrigt læse Tipsbladets fem bud på den kommende AaB-træner hvori Thomasberg også indgår.

Lyt til 'Agenterne'

Randers-klubikon Mads Fenger bestod i 2017 lægetjekket hos Zulte Waregem. Parterne var enige om en fireårig aftale og Fenger blev i sin nye Zulte-trøje fotograferet til offentliggørelsen af transferen.

Under besøget i Belgien skete der dog noget, der fik Fengers agent, Mads Bach Lund, til at ane uråd.

Lyt til 'Agenterne' her eller på din fortrukne podcastplatform.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind