Medie: Lurer på Brøndby-flop

Den kroatiske klub Hajduk Split lurer på at hente Brøndby-angriberen Ante Erceg

Følg Fodbold
Følg Superligaen

Brøndby vil rigtig gerne afskibe Ante Erceg i januars transfervindue, og måske er de blå-gule også så heldige, at der er en aftager.

Ifølge det kroatiske medie sportcom.hr vil Ante Ercegs tidligere klub Hajduk Split gerne have den 29-årige angriber tilbage, og Brøndby-spilleren skal ligeledes være interesseret i et skifte. Kroaten har kun spillet sporadisk i denne sæson og står blot noteret for et kvarters fodbold i Superliga-sammenhæng.

I de seneste 11 kampe har Ante Erceg slet ikke være med i Brøndby kamptrup, og det fortæller klart og tydeligt, at han ikke indgår i cheftræner Niels Frederiksens planer for fremtiden.

Brøndby IF opdagede Ante Erceg i 2017, da han scorede to mål for Hajduk Split og sendte de blå-gule ud af Europa League. Seks måneder senere forsøgte Brøndby at købe ham i Hajduk Split, men Erceg valgte at tage til Dubai, inden han i sommeren 2018 endelig blev Brøndby-spiller.

Ante Ercegs tid i Brøndby IF kan dog ikke betegnes som andet end en fiasko, og det er kun i ganske korte perioder, at den kroatiske angriber har spillet fast. I 31 kampe for Brøndby IF står Erceg noteret for fem scoringer.

29-årige Ante Erceg har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2022.

FCM-chok: Stjerne vil hjem
FCM indrømmer: Stjernen kan smutte
Stort underskud i Superliga-klub

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind