Missede odds 5.000: De andre driller Kvist

William Kvist er selv overrasket over, at det lykkedes ham at komme på måltavlen

Kvist blev matchvinder (Foto: Lars Poulsen)
Kvist blev matchvinder (Foto: Lars Poulsen)

Han gjorde det i 2009, og i 2016 gjorde han det igen, William Kvist. Blev matchvinder for FC København i en pokalfinale. Torsdag scorede midtbanespilleren det afgørende mål, da FCK i Telia Parken besejrede AGF med 2-1.

Ikke mange havde set den komme, at William Kvist skulle score. Så sandelig heller ikke ham selv.

- Jeg fandt ikke odds 5000 i går, så jeg spillede ikke på mig selv. De andre driller mig også til træning, for det er bestemt ikke under skudtræningen, at jeg brillerer, siger William Kvist med et smil.

Kvist blev matchvinder (Foto: Lars Poulsen)
Kvist blev matchvinder (Foto: Lars Poulsen)
 

Midtbanespilleren blev kåret til Årets Pokalfighter af de tilstedeværende journalister foran Morten Duncan Rasmussen, og han er glad for pokaltriumfen.

- Det er skønt og dejligt. Det var det her, jeg kom hjem for. Vi spillede ikke fantastisk i dag, men vi har spillet godt det seneste stykke tid, og nu har vi også en pokal. Jeg kan mærke store ting igen, og det varmer en gammel fodboldspillers hjerte, siger William Kvist, der for præcis et år siden var ude i en nedrykningskamp med engelske Wigan:

- Sådan er det i fodbold - det går enormt stærkt, og man kan aldrig vide, hvad fremtiden bringer. Man kan arbejde hårdt og sætte nogle sejl, og så ved man aldrig, hvor vinden bærer hen, men har man sat nogle sejl, regner man også med at komme et passende sted hen, og jeg har arbejdet hårdt for at komme hertil.

William Kvist vandt prisen som Årets Pokalfighter med to stemmer foran Morten Duncan Rasmussen.

Kan du spotte dig selv til pokalfinalen? (Foto: Jonas Olufson) Sport Spot dig selv: Var du i Parken til pokalfinalen?

FCK jubler (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Uenig i pokalfighter: Burde være en AGF'er

1 kommentar
Vis kommentarer