Annonce:
Annonce:

Mopset FCK-stjerne laver en 'Ronaldo': Nægter at juble med holdkammerat

FCK-stjernen Federico Santander nægtede at juble med Benjamin Verbic, da han scorede på straffespark mod Nordsjælland. Sydamerikaneren var ikke tilfreds med ikke at få chancen. Se episoden her

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Stjernenykkerne drysser ned over Superligaen. Det gjorde de i hvert fald på én bestemt spiller, som søndag viste sig fra sin mere ucharmerende side.

FC Københavns Federico Santander lavede en vaskeægte 'Cristiano Ronaldo' mod Nordsjælland inde i Parken, da han nægtede at juble med Benjamin Verbic og de andre FCK'ere i 2. halvleg.

I det 54. minut fik FCK tilkendt straffespark, da Andreas Cornelius blev nedlagt i det lille felt. Det var en sag for Benjamin Verbic. Men pludselig opstod der diskussioner mellem ham og Santander, fordi sydamerikaneren gerne ville tage sig af straffesparket. Men Verbic stod fast og sparkede selv, mens Santander traskede væk med tungt hoved.

Efter scoringen nægtede Santander så at juble med Verbic, de andre FCK'ere og fansene. I stedet gik han den anden vej, som en forurettet dreng, der ikke må blande slik i kantinen efter kamp.

Se den kontroversielle episode her:

Annonce:

Santander gestikulerede endda opgivende ud mod Ståle Solbakken i håb op at få lov til at sparke straffesparket. Men det hjalp åbenbart ikke...

Brokkeriet og den efterfølgende 'Ronaldo'-scene var langt fra Santanders eneste uheldige indslag i kampen mod Nordsjælland. Desværre.

Et knæ i låret
Paraguayaneren viste også evner inden for kampsport. Endda to gange.

I 1. halvleg bankede han et knæ ind i Nordsjælland-profilen Emiliano Marcondes' baglår, så FCN-spilleren faldt til jorden i smerte. Utroligt nok så dommeren ikke episoden, og derfor slap Santander for rødt kort.

- Han sparker mig i ryggen. Jeg dækker ham bare op, og det kunne han åbenbart ikke lide. Han burde have haft rødt, sagde Marcondes til TV3 Sport efter kampen. 

Arm i nakken
For at det ikke skulle være nok, så hamrede Santander senere en arm i nakken på Nordsjællands anfører, Andreas Maxsø, da de to var i løbeduel.

Annonce:

I situationen begyndte Maxsø med at holde fast i Santanders ene arm. Det ville FCK-angriberen ikke finde sig i fyrede så sin underarm direkte i nakken på FCN-anføreren. Også her slap Santander for rødt kort.

Det var altså ikke Santanders bedste dag rent fodboldmæssigt. Til gengæld ville han måske kunne redde sig et medlemsskab i en kickboxing-klub et sted i Danmark. Han kan da både bruge knæ og arme som en rigtig kampsportskonge.

Se Santanders hjerneblødning lige her:

Skal Santander have rødt?

Kampen endte uafgjort 1-1 efter udligning fra Marcus Ingvartsen.

Se Ingvartsens udligning:

FCK-bomber fik skidt hovedrolle i pointdeling

Pukki på pletten! Topscoreren trynede Lyngby

Superligaen penge-amok: Har fået fire milliarder kr.

Ekstra Bladet i Trondheim: Sådan er Bendtners nye ydmyge liv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: