Nedtur for Brøndby: Stjernen har mange smerter

Hany Mukhtar har store smerter og kan dårligt sparke til en fodbold. Det er nu ikke noget, der får panikken til at brede sig på Vestegnen

Brøndby IF indleder den nye sæson med en mandagskamp på udebane mod Randers FC, og her kan klubben blandt andet give debut til en række nye profiler. Hany Mukhtar skal man dog næppe forvente at se på banen i Kronjylland.

Den tyske midtbanespiller har haft nogle problemer i hele opstarten, som blandt andet betød, at han stødte senere til de blå-gules træningslejr i Østrig, og han var slet ikke med i Brøndbys generalprøve mod FC St. Pauli i søndags.

Hany Mukhtar er ikke meget bevendt lige nu, fastslår Alexander Zorniger.

- Han er skadet, men det er ikke en alvorlig skade. Det er en skade, som gør, at han har en masse smerter, han skal holde ud. Han er ikke i stand til sparke på mål, så derfor giver det ingen mening at bruge ham, siger Brøndby-træneren til tipsbladet.dk.

Den 23-årige offensivspiller kæmper for at blive klar, men han har svært ved at sige, hvornår han igen kan trække i den gule trøje.

- Det har været en god preseason, men ikke så god for mig personlig. Det bliver bedre og bedre, men jeg håber, jeg denne uge kan starte med at træne, vi må se. Jeg så holdet mod St. Pauli, og de så friske ud, og de spillede godt, så jeg ser frem til den nye sæson, siger Mukhtar med henvisning til Brøndbys 3-0-sejr.

Artiklen fortsætter under billederne

doc7052hpptpnkfqlug94l.jpg

doc6z4l5ymcfk6113q77iow.jpg

Varm transfersommer i vente: Sådan handler Brøndby

Tøffes benhårde dom: De vinder guld, og de rykker ud af Superligaen

Han fastslår, at det vil tage noget tid, før han er helt oppe i omdrejninger. Det kommer han først, når han har fået nogle minutter i benene.

- Det kommer, men der skal tid til. Uden tvivl. Jeg tror, at når jeg bliver rigtig fit, så kommer jeg til at hjælpe holdet igen. Det er helt sikkert, siger Hany Mukhtar og påpeger, at det bliver en lang sæson med mange kampe, og der derfor ikke er grund til at forhaste noget.

Hvis Hany Mukhtar under sin skadespause har haft tid til at bladre lidt i danske aviser, vil han fredag kunne se sig selv i BT. Avisen skriver, at Brøndby har afvist et bud på knap 19 millioner kroner fra tyrkiske Istanbul Basaksehir.

Tyskeren, som tipsbladet.dk talte med torsdag, tager de mange transferspekulationer i stiv arm.

- Det er altid rygter, når vinduet åbner. Men du ved, det er en del af fodbold – vi er alle professionelle, lyder det fra den ombejlede Brøndby-profil.

Hany Mukhtar har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2021.

Her fortæller Mukhtar om sine fem fedeste frisurer

Afslører VM-spillere: De sniffer i spillertunnel - det er doping!

Superliga-profil slugte tungen: Nu vil han spille igen

Superliga-træner til Van der Vaart: Du er velkommen her

Medie: Brøndby afviser million-bud på Mukhtar

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter