Norsk back er varm i Superligaen: Vil gerne til Danmark

Kristoffer Haugen er blevet sat i forbindelse med flere danske klubber. Der er fortsat dansk interesse for spilleren, der gerne vil til Danmark

Kristoffer Haugen (til højre) vil gerne spille i Superligaen. Foto: All Over Press
Kristoffer Haugen (til højre) vil gerne spille i Superligaen. Foto: All Over Press

I begyndelsen af januar kom det frem i norske medier, at flere danske klubber har vist interesse for venstrebacken Kristoffer Haugen.

Stavanger Aftenblad skrev således, at både Brøndby, Randers og AGF var blandt de klubber, der har kigget på spilleren, der har været en profil i Viking i den forgangne sæson.

Nu resterer der under to uger af det danske transfervindue, og spillerens agent Jim Solbakken fortæller, at der fortsat er interesse fra Superligaen.

- Der er interesse fra Danmark, men det er ikke noget, jeg ønsker at snakke om. Så enkelt er det, siger Jim Solbakkent til tipsbladet.dk.

Han bekræfter desuden, at Kristoffer Haugen er interesseret i at komme til Superligaen.

- Danmark er selvfølgelig interessant for alle norske fodboldspillere. Det er en god liga, siger Jim Solbakken, der altså ikke vil uddybe, hvor mange danske klubber, der viser interesse, og om der er konkret dialog i gang.

Kristoffer Haugen har selv tidligere udtalt, at det kun er danske topklubber, han ønsker at spille for.

Den 22-årige nordmand har kontrakt med Viking frem til udgangen af 2018, men hans agent siger til tipsbladet.dk, at han forventer en afklaring på Haugens fremtid i løbet af denne januar.

Se også: Ole Gunnar Solskjær afviser norsk landstrænerjob

Ajax har endnu ikke forlænget med Schöne, og det åbner op for et eventuelt klubskifte. Foto: AP Intl. fodbold - 19. jan. 2017 - kl. 10:57 Lasse Schöne åbner for et skifte væk fra Ajax

Det mægtige fodboldstadion Maracanã er gået fra storhed til fald. Det før så grønne græstæppe er nu ikke-eksisterende. Foto: Guito Moreto / Agência O Globo Sport og Spil Mægtige Maracanã i forfald: Forladt og forsømt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere