Ny angriber: En nem beslutning med Brøndby

18-årige Gustaf Nilsson fra Falkenbergs FF skifter til sommer til den danske klub Brøndby IF, og han fortæller, at det var en nem beslutning at sige ja til klubben fra Vestegnen

Gustaf Nilsson kommer til Brøndby til sommer (All Over Press)
Gustaf Nilsson kommer til Brøndby til sommer (All Over Press)
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Johan Elmander har kontraktudløb til sommer, og det ligner ikke umiddelbart, at den rutinerede svensker får forlænget sin aftale med klubben fra Vestegnen. Dels har der ikke været noget fremme om, at de to parter taler om en forlængelse, dels henter Brøndby IF til sommer den svenske angriber Gustaf Nilsson i Falkenbergs FF.

Nilsson, 18 år, bliver betegnet som det største talent i den svenske række, og han skifter altså Sverige ud med Danmark til sommer, når transfervinduet åbner igen, og når han har fået taget sin studentereksamen.

Og at Nilsson ikke er at finde i Brøndby netop nu, er ikke hans beslutning. Det var en beslutning, som Brøndby tog.

- De mente, at jeg skulle blive og færdiggøre min skole, før jeg flytter til Danmark. Det passer mig perfekt. Havde de bedt mig om at flytte til Danmark med det samme, havde jeg gjort det, siger Gustaf Nilsson til Fotbollskanalen og forklarer:

Troels Bech vurderer vinduet: Styrket i offensiven

Brøndby sender udskældt svensker hjem


- Det var en nem beslutning til sidst. Det hele føltes så professionelt og godt, da jeg var der. Og jeg ønskede ikke at tage et for stort skridt, siger Gustaf Nilsson til Fotbollskanalen.se.

Det var selvfølgelig alt sammen før, at bestyrelsesformand og storinvestor Jan Bech Andersen blev fældet for at ave skrevet negativt om spillere, trænere og sportschef på et onlineforum. Det fører til, at Bech Andersen ikke genopstiller som bestyrelsesformand, når der er generalforsamling den 13. april i Brøndby.

Angriberen var eftersigende på blokken hos klubber som FC København og Malmö FF, men han beslutttede sig i stedet for at skrive en fireårig aftale med Brøndby.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+