Ny bomber i FCK: Kommer nu eller til sommer

FCK er vilde med Stefan Silvas spidskompetencer

Andreas Cornelius og de øvrige FCK-angribere kan muligvis se se frem til konkurrence (Foto: Finn Frandsen)
Andreas Cornelius og de øvrige FCK-angribere kan muligvis se se frem til konkurrence (Foto: Finn Frandsen)

FC København har allerede lejet den islandske angriber Björn Sigurdarson i Wolverhampton, men nu er endnu en angriber på vej.

Svenske Fotbollskanalen  kan fortælle, at Sirius-angriberen Stefan Silva de næste par dage træner med i FCK, og at han er tæt på et skifte.

Daniel Amartey (tv.) fik debut for Ghana, der i overtiden tabte to point til Senegal. (Foto: AP/Themba Hadebe) Landsholdsfodbold FCK-profil fik dramatisk nedtur i ghanesisk debut

- Ja, det passer, at han skal derovre og mødes med FCK, siger agent Hasan Cetinkaya til Fotbollskanalen.

- Han er der jo, fordi det er interessant. FCK er en stor klub, men han har ikke skrevet under, og vi får se, om Stefan vil flytte nu eller til sommer, siger Cetinkaya.

Den 24-årige angriber scorede i 2014 15 gange for Sirius i den næstbedste svenske række Superettan, og det har fået større klubber til at kigge på angriberen.

FC København Ny FCK-back: Virkelig dejligt at føle sig ønsket

- De synes, at Stefan har de spidskompetencer, som klubben vil have. At han er en stærk målscorer, der er rigtig god til at afslutte med begge fødder, siger Cetinkaya.

Ifølge agenten er flere udenlandske klubber interesserede i angriberen, der har et år tilbage ag sin kontrakt.

Trods det internationale navn, der endda i fuld version hedder Maximiliano Stefan Silva Rojas, er angriberen født i svenske Sundbyberg og har tidligere spillet i Brommapojkarna.

Kommer Silva til FCK, så kan han glæde sig over klubbens frække cheerleaders:

0 kommentarer
Vis kommentarer