Ny FCK-angriber: Sådan blev jeg lokket til København

Viktor Fischer spillede en stor rolle i at få Kenan Kodro til FC København

Kenan Kodro i aktion for FCK i Europa League-kvalifikationskampen mod finske KuPS. Foto: Ritzau Scanpix
Kenan Kodro i aktion for FCK i Europa League-kvalifikationskampen mod finske KuPS. Foto: Ritzau Scanpix

I sidste uge blev Kenan Kodro offentliggjort som ny spiller i FC København, og en stor årsag til, at det blev en realitet, var, at Viktor Fischer talte varmt om den danske storklub.

De to spillere nåede nemlig et halvt år sammen i Mainz, og her nåede de altså starte et venskab, der har vist sig afgørende for, at de nu skal spille sammen i FC København.

- Han er en virkelig, virkelig god fyr. Han er også min ven. Inden jeg kom hertil, talte jeg med ham. Jeg ville vide lidt mere, da interessen blev mere og mere seriøs. Jeg ville vide mere om København også. Jeg talte også med min familie og min far, som selv har spillet fodbold. Jeg ringede til Viktor, og vi talte sammen i 20-25 minutter.

- Jeg spurgte til banerne, vi træner på, og til Telia Parken. Han fortalte, at det var virkelig godt, og at det også var gode folk. Det er et hold, der skal vinde ligaen, og jeg tror, det er en god ting for alle spillere, siger Kenan Kodro til BT Sporten.

Kenan Kodro forklarer, at opholdet i Mainz gik galt, fordi omstillingen fra spansk til tysk fodbold var hård.

Brøndby Medie: Brøndby afviser million-bud på Mukhtar

Andreas Skov Olsen blev matchvinder i Cliftonville. Foto: INPHO/Jonathan Porter/Ritzau Scanpix Europa League Teenager sikrer FC Nordsjælland smal EL-sejr

Brann-træner Lars Arne Nielsen reddede danske Lene Sands liv. Skandinavien Danske Lene faldt om med hjertestop - reddet af toptræner

 

52 kommentarer
Vis kommentarer