Ny Superligaaftale: - Ingen skal efterlades

Fodboldspillere med kontraktudløb tilbydes en måneds forlængelse, så de kan spille sæsonen færdig

Emmanuel Sabbi vil blive tilbudt en måneds kontraktforlængelse i Hobro, selv om han egentlig har underskrevet en kontrakt med OB fra 1. juli. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Emmanuel Sabbi vil blive tilbudt en måneds kontraktforlængelse i Hobro, selv om han egentlig har underskrevet en kontrakt med OB fra 1. juli. (Arkivfoto) Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Du kan købe adgang til at se færøsk fodbold lige her

Alle spillere i Superligaen og 1. division med kontraktudløb 30. juni tilbydes en forlængelse af deres kontrakt med en måned, så de kan spille sæsonen færdig i deres nuværende klub.

Det er Spillerforeningen og Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening blevet enige om, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Superligaen og 1. division er først færdige i slutningen af juli, og med den nye aftale sikres, at ingen klubber pludselig må sige farvel til flere spillere i deres trup før turneringens afslutning - hvis altså spillerne er med på den korte kontraktforlængelse.

- Vi glæder os over, at vi er nået til enighed om en aftale, hvor alle spillere tilbydes den kortvarige kontraktforlængelse indtil 31. juli og derfor får mulighed for at færdiggøre sæsonen. Aftalen sikrer, at vi ikke efterlader nogen spillere på perronen, siger Spillerforeningens administrative chef, Michael Sahl Hansen.

Direktøren i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, glæder sig over, at '3F Superligaen og NordicBet Ligaen afsluttes med fuldstændig sportslig integritet'.

Der kan dog være tilfælde, hvor spillere med kontraktudløb 30. juni ikke nødvendigvis får forlænget kontrakten med deres nuværende klub.

- Der vil være enkelte særlige tilfælde, som vil blive håndteret enkeltvis i klubberne i samarbejde med Spillerforeningen og Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening.

- Alt vedrørende disse særlige tilfælde er interne personaleforhold, som der ikke kommenteres på fra hverken Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening eller Spillerforeningen, lyder det i pressemeddelelsen.

Der gives ikke eksempler på, hvornår der kan være tale om 'særlige tilfælde'.

Det kunne dog omfatte Hobros Emmanuel Sabbi. Han har udtalt til bold.dk, at han står fast på at skifte til OB, når hans kontrakt udløber 30. juni, selv om sæsonen ikke måtte være færdig.

Han vil ikke være spilberettiget i sin nye klub før næste sæson.

Han afviser, at han lider af ludomani, men det ændrer ikke ved, at han spillede virkelig højt spil ved rouletterne og pokerbordene. Nicklas Bendtner har aldrig lagt skjul på, at han gerne lever med høj cigarføring som her på billedet. Privatfoto Sport og Spil Sådan smed Bendtner en formue væk

Se også: Jubel i Brøndby: Trøjesalg slår topscorersalg

Se også: Ståle advarer mod rovdrift: - De er ikke maskiner

Se også: Superligaen afviser forsker-forslag

Der kan fremover blive spillet fodbold på de danske stadioner på 'Boxing Day'. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix Superligaen - 15. maj. 2020 - kl. 10:57 Julefrokost på stadion? Her er den vilde plan for Superligaen

6 kommentarer
Vis kommentarer