Annonce:
Annonce:

OB lægger afstand til bunden

OB sikrede sig tre vigtige point i en 2-1-sejr over Sønderjyske, der fortsat er næstsidst i tabellen

Fynsk forløsning: OB tager pligtsejr over SønderjyskE
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Efter seks kampe uden sejr var der forløsning i OB mandag aften.

På hjemmebane snuppede den fynske superligaklub en 2-1-sejr over trængte Sønderjyske og fordoblede dermed antallet af sæsonsejre.

Sejren sender OB op på en syvendeplads lige uden for det fornemme selskab i top-6. Fynboerne har skrabet ti point sammen, og der er dermed ni point ned til Vejle Boldklub på sidstepladsen.

Hos Sønderjyske kradser krisen fortsat. Holdet, som siden sommer har været under ledelse af den tyske træner Michael Boris, har blot hentet fem point og er næstsidst i tabellen.

Selv om kampen begyndte særdeles chancefattigt, stod der 2-1 til hjemmeholdet ved pausen.

Begge mandskaber slap for alvor tøjlerne efter den første halve time, og i den sidste time producerede de to hold masser af chancer.

Annonce:

OB-backen Jørgen Skjelvik og midtbanespiller Mads Frøkjær scorede fynboernes mål, inden Sønderjyske-midtbanespiller Daniel Prosser reducerede.

Sønderjyske kom ellers bedst fra land i opgøret, som lignede en lidt nervøs og låst forestilling.

Det var dog OB, der kom i front efter 29 minutter, da Jørgen Skjelvik sparkede en bold lidt heldigt i mål, da hans afslutning ramte Sønderjyskes Emil Holm og snød Lawrence Thomas i målet.

OB slog Sønderjyske med 2-1. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
OB slog Sønderjyske med 2-1. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Herefter gik det stærkt. OB-midtbanespiller Mads Frøkjær udbyggede føringen ni minutter senere, og det skete endnu en gang efter en afretning fra en Sønderjyske-spiller.

Kort før pausen reducerede Daniel Prosser for Sønderjyske, da midtbanespilleren med et tørt hug fra den ene side af feltet scorede for tredje kamp i træk.

Anden halvleg skulle vise sig at blive et sandt chancehav, men i modsætning til første halvleg manglede skarpheden fra de to mandskaber.

Annonce:

Blandt mange chancer havde Frøkjær efter 70 minutter en stor mulighed for at blive dobbelt målscorer, men hovedstødet blev reddet på stregen.

Få øjeblikke senere havde Sønderjyske-angriberen Abdulrahman Taiwo chancen for at udligne, men angriberen forsømte friløberen.

Samme Taiwo var tæt på få minutter før slutfløjt, da han kom til et hovedstød tæt under mål, men Hans Christian Bernat i OB-kassen reagerede hurtigt og afværgede.

Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: