Annonce:
Annonce:

OB og Viborg jagtede Duelund

AGF var ikke alene i jagten på Mikkel Duelund. Både OB og Viborg forsøgte at kapre ham, men i sidste ende var han ikke i tvivl om, hvor han ville hen

Foto: Anita Graversen
Foto: Anita Graversen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Bag transfer-gardinerne har der udspillet sig lidt af en krig om at sikre sig Mikkel Duelunds underskrift.

Søndag kunne AGF officielt præsentere deres tidligere ungdomsspiller på en lejeaftale frem til sommer, som Ekstra Bladet også beskrev det i forrige uge.

Men to andre klubber i Superligaen forsøgte faktisk at overhale aarhusianerne indenom og hente den 25-årige midtbanespiller.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var OB's svenske sportsdirektør, Björn Weström, meget interesseret i Mikkel Duelund, men det var især Viborg, der viste seriøs interesse i danskeren.

For Duelund var der imidlertid ingen tvivl, da AGF først ringede. Herfra var kun Aarhus-klubben inde i billedet. Han ville tilbage til den klub, hvor han spillede bold i sine spæde ungdomsdage, inden turen gik til Herning.

Annonce:

I første omgang har parterne papir på hinanden frem til sommer, hvor man naturligvis skal se hinanden an. Som Ekstra Bladet forstår det, er begge lejre dog interesserede i at veksle det til en fast aftale, og det er en løsning, AGF først senere på året skal forsøge at finde sammen med Dynamo Kyiv.

På grund af krigen i Ukraine har Duelund suspenderet sin egen kontrakt med Dynamo Kyiv, men til sommer er han formelt set igen Dynamo-Kyiv-spiller med et år tilbage af kontrakten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Mikkel Duelund fik sit Superliga-gennembrud i FC Midtjylland, der skød ham afsted til Dynamo Kyiv for et stort millionbeløb.

Herfra blev vejen til spilletid noget længere, og det lykkedes ham heller ikke at finde fodfæste i NEC Nijmegen, som han har været udlejet til siden sommeren 2021.

Nu skal han genfinde sin form i Aarhus.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Den kontroversielle tidligere Esbjerg-træner Peter Hyballa har fået nyt job. Hør mere om den sag i Ekstra Bladets Superliga-podcast 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: