OB-stopper afviste danske klubber

Lasse Nielsen ser frem til at skifte til polsk fodbold. Han har været i dialog med danske klubber, men ville forfølge muligheden for et eventyr i udlandet

Lasse Nielsen afviste danske klubber for at tage til Polen (Foto: Tobias Nicolai)
Lasse Nielsen afviste danske klubber for at tage til Polen (Foto: Tobias Nicolai)

Der venter et stort skridt i karrieren for den danske forsvarsspiller Lasse Nielsen, når han skifter fra OB til polske Lech Poznan til sommer.

Nielsen har i dag skrevet under på en tre-årig kontrakt med den polske storklub, og han glæder sig over at få afklaring på fremtiden.

- Der har været mange indtryk siden i mandags, og det skal fordøjes i de kommende dage. Jeg er glad og lettet over, at fremtiden er kommet på plads, for selvom jeg har sagt, at jeg ville have is i maven frem til slutningen af transfervinduet, er det meget dejligt, at der er afklaring på fremtiden, siger Lasse Nielsen til tipsbladet.dk.

Lasse Nielsen drager til Polen og slutter sig til Nicki Bille i Lech Poznan. (Foto: Tobias Nicolai/Polfoto) OB Officielt: Lasse Nielsen på plads i Polen

OB-krumtap Lasse Nielsen kan snart blive holdkammerater med Nicki Bille. (Tycho Gregers) OB OB-forsvarer er til lægetjek i Nicki Bille-klub i Polen

Lasse Nielsen afviste danske klubber for at tage til Polen (Foto: Tobias Nicolai)
Lasse Nielsen afviste danske klubber for at tage til Polen (Foto: Tobias Nicolai)
 

Det er ikke mange danske fodboldspillere, der tager til polsk fodbold, men Lasse Nielsen ser frem til klubskiftet.

- Det er sindssygt spændende, og jeg tror, at det er utrolig stort og udviklende som både fodboldspiller og menneske at gribe sådan en mulighed, når den kommer. Jeg ville fortryde det, hvis jeg efter karrieren skulle se tilbage på, at jeg havde sagt nej til den her mulighed for at spille for en anden Superliga-klub, siger forsvarsspilleren.

Lasse Nielsen oplyser, at han har afvist danske bejlere.

- Der har været andre muligheder. Jeg har jo kontraktudløb i OB til sommer, så jeg har kunne snakke frit med andre klubber, og der har været gang i nogle ting i kulissen. Min rådgiver har talt med nogle forskellige, og der har været henvendelser fra andre danske klubber. Det har jeg sagt nej til for at vente på et tilbud som dette. Det nåede aldrig til konkrete forhandlinger med danske klubber, men der har været snak, siger han.

Den 29-årige midtstopper indledte fodboldkarrieren i 2. division i Næstved, og nu skal han spille om mesterskab for et polsk storhold. Det er en kulmination på en lang fodboldrejse.

- Vi skal i toppen i næste sæson, og klubben har lige haft en katastrofesæson, hvilket man godt kan mærke på både klubber, fans og byen. Folk er skuffede. Det er ambitionen at spille med om mesterskaber og pokaler. Det er der ingen tvivl om. Derfor er det også et fedt skridt i min karriere. Jeg har taget små step fra 2. division i Næstved til oprykning til Superligaen med FC Vestsjælland og til en etableret klub som OB. Det her er et fedt skridt for mig, for jeg kommer til at spille med helt i toppen i en stor europæisk klub, siger Lasse Nielsen.

Sjællænderen spiller sæsonen færdig i OB, hvor der resterer tre runder af Superligaen.

Det er ni år siden, at OB vandt pokalen:

5 kommentarer
Vis kommentarer