Anders K. bombede OB til storsejr

Viborg kom til at opleve kulsort eftermiddag – udover afklapsningen blev to profiler skadet

Anders K. Jacobsen blev dagens store helt med tre mål for OB. (Foto: Ernst van Norde)
Anders K. Jacobsen blev dagens store helt med tre mål for OB. (Foto: Ernst van Norde)

ODENSE (Ekstra Bladet): Anders K. Jacobsen var på pletten tre gange i 2. halvleg og serverede dermed et vaskeægte hat-trick, mens Rasmus Falk stod for både scoring og flot oplæg og de to spillede dermed hovedroller, da OB vandt en knusende 5-1-sejr over et Viborg-hold, som kom til at opleve en kulsort eftermiddag på Tre For Park i Odense

For udover nederlaget fik holdet fra den jyske domkirkeby skadet to af sine største profiler – Serge Deble og Osama Akharraz.

Det skete indenfor kampens første 10 minutter og svækkede i sagens natur Viborgs offensive muligheder markant. Og sådan kan det godt blive et stykke tid for træner Johnny Mølby Specielt Akharraz så i hvert fald ikke godt ud, da han måtte støttes fra banen som følge af en knæskade, som han pådrog sig, da han kom helt skævt ind i en tackling

Samtidig måtte de uheldige gæster lide den tort at få et – udefra set - hårdt dømt straffespark mod sig efter 35 minutters spil.

Men dommer Lars Christoffersen vurderede altså, at Søren Reese fældede Ari Skulason med ulovlige midler – og chancen fra 11 meter-pletten blev sikkert udnyttet af OBs topscorer Rasmus Festersen.

Festersen og Falk jubler. (Foto: Ernst van Norde)
Festersen og Falk jubler. (Foto: Ernst van Norde)
 

1-0 blev til 2-0 fem minutter senere, da Falk stormede frem og headede et smukt følt indlæg fra Oliver Lund i nettet. Dermed kan han nu notere sig for tre scoringer i sine sidste fire kampe.

Og det lignede en definitiv afgørelse på opgøret, da Rasmus Falk serverede en flot aflevering for fødderne af Anders K. Jacobsen, så denne et par minutter efter pausen indledte sit målshow ved øge til 3-0.

Men Viborg fortsatte med et kæmpe for sagen og samtidig skete der flere koncentrationssvigt på hjemmeholdet. Og det åbnede døren for reduceringsmuligheder, hvoraf én blev udnytte af Jeppe Curth.

Det gav blod på tanden, men den offensive satsning åbnede også døre bagude – og det sagde kampens største profil Anders K. Jacobsen altså tak for ved at score yderligere to gange.

7 kommentarer
Vis kommentarer