'Anstrengt forhold': Dropper OB efter 16 år

Carlsberg, der har været hovedsponsor for OB, stopper samarbejdet når sæsonen udløber

TV: OB kom tilbage og fik senest 1-1 mod Hobro i opgøret i Superligaen.

30. sep 16:00 Hobro IK - OB

SuperligaenStadion: DS Arena, Danmark Dommer: Michael Johansen
Hobro IK
1
1
Slut
OB

En af de mest markante sponsorer dropper OB efter 16 års tæt samarbejde.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger stopper Carlsberg som hovedsponsor for det fynske fodboldflagskib, når sæsonen slutter næste sommer.

Hos Carlsberg er man dog ikke videre meddelsom i forhold til at udtale sig om fremtiden som fortsat hovedsponsor for OB.

- Vi kommenterer aldrig på rygter, så det vil jeg ikke kommentere på, siger informationschef Kasper Elbjørn fra Carlsberg til Ekstra Bladet.

Men er der aktuelt gang i forhandlinger?


- Vi har et rigtig godt forhold til Odense Sport & Event, så det skal du ikke lægge noget i, siger en kortfattet Kasper Elbjørn.

Som en del af Carlsbergs sponsorat har bryggeriet også været en fremtrædende sponsor for JVB, der er koncertarrangør og en del af Odense Sport &Event, hvor OB er en del af koncernen. 

Men er det korrekt, at Carlsberg haft et anstrengt forhold til koncertarrangøren JVB?

 - Ja, det har ikke været optimalt, men helt generelt kigger vi selvfølgelig løbende på alle vores sponsorater både musiksponsoraterne og fodboldsponsoraterne. Men jeg vil godt understrege, at vi faktisk sætter stor pris på striberne, ellers havde vi ikke sponsoreret OB i så mange år. Vi elsker OB og de fantastiske fans på Fyn, og hvis vi tager sådan en beslutning, så bliver det først aktuelt efter sæsonen. Vi løber selvfølgelig ikke af pladsen midt i en sæson, og dertil kommer, at Fyn er en meget vigtig region for os, men mere har jeg ikke at sige lige nu, da vi aldrig kommenterer på rygter, siger Carlsbergs informationschef Kasper Elbjørn.

Det ventes, at OB snarest vil offentliggøre, at samarbejdet med Carlsberg slutter med udgangen af sæsonen.

OB kommer dog ikke til at stå uden hovedsponsor. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger bliver det Carlsbergs ærkerival Royal Unibrew, der bliver ny hovedsponsor for det fynske fodboldflagskib fra næste sommer. Dog er det på nuværende tidspunkt uvist om der kommer til at stå Ceres eller Albani på trøjerne hos det fynske superligamandskab

Se også: Nye konsekvenser efter derby-kaos: Sådan straffes FCK

Se også: Pragtmål knækker bundhold i Odense

Se også: Superliga-anfører flænser klubbens forhold: Der mangler jo alt!

 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen