Ironisk OB-keeper: - Tak for ’støtten’

- Det eneste, jeg kan gøre, er at holde nullet og lukke munden på de kritiske fans, siger OB-målmanden Jesper Christiansen efter fansenes smædesang

Jesper Christiansen diskede op med en stor redning på Jonas Borrings hovedstød i anden halvleg. (Foto: Lars Poulsen)
Jesper Christiansen diskede op med en stor redning på Jonas Borrings hovedstød i anden halvleg. (Foto: Lars Poulsen)

ODENSE (ekstrabladet.dk): Jesper Christiansen holdt nullet - for en gangs skyld i et plagsomt forår, da OB torsdag aften spillede 0-0 mod Randers i Superligaen.

Den rutinerede eks-landsholdskeeper præsterede oven i købet en fornem redning, da Jonas Borring i to omgange var ved at skyde gæsterne fra Randers på 1-0 otte minutter efter pausen.

Alligevel skreg og sang en stor OB-fraktion på fantribunen bag Jesper Christiansen umiddelbart efter højlydt: ’Toppel på banen, vi vil ha’ Toppel på banen!’

Jesper Christiansen er trods alderen ikke blevet så tunghør endnu, at han kunne overhøre ’støtten’.

- Der er jo altid nogen, der har deres favoritter, og jeg har jo været involveret i nogle episoder i tidligere kampe. Jeg må sige, at folk er utroligt hurtige til at dømme. Sådan er det. Det er da ’dejligt’ at høre, at man bakker sit hold op - eller mangel på samme…

Læs også:

Se også: OB-nedtur fortsætter efter dommerbrøler

- Det var vist ironi …

- Det må man sige!

- Men det er da paradoksalt, at det netop sker efter en stor redning i en kamp, hvor du holder nullet?

- Ja, men som jeg har snakket med nogle om, så vil de fans jo altid have det sidste ord. Det eneste, jeg kan gøre, er at holde nullet og så lukke munden på dem på den måde.

- Er du tilfreds?

- Jeg er meget tilfreds. Jeg har arbejdet benhårdt i lang tid på at holdet nullet, og som sagt … det er gået lidt mod mig i tidligere kampe, men jeg er altså ikke ny i gamet og ved udmærket, at det nok skal vende på et tidspunkt. Det var et spørgsmål om tid, og det vendte for mig i dag, siger Jesper Christiansen.

Læs også:

Se også: OB: Vi blev snydt

Målmanden er tilfreds med den del af spillet, men langt fra med, at OB var lige så bovlamme i den anden ende af banen.

- Vi blev snydt for et mål og måske også et straffe - jeg har dog ikke selv set billeder af den sidste situation. Men så vidt, jeg har hørt, så var der ikke skyggen af offside, da Emil headede bolden ind, så de små marginaler går jo ikke ligefrem med os i dag, siger han.

- Når det så er sagt, så skal jeg være den første til at indrømme, at vi langt fra spiller kønt i anden halvleg. Det bliver noget værre indianer-fodbold frem og tilbage, og det er jo ikke lige det, vi vil.

- Det bølger meget frem og tilbage, men åbner jo for nogle muligheder til dem. Det var ikke nogen særlig pæn kamp. Jeg synes, vi i første halvleg i det mindste prøver at spille flot fodbold, siger en både glad og skuffet Jesper Christiansen.

Resultater fra 24. spillerunde i Superligaen:

AC Horsens-AaB 2-2 (0-2).
0-1 Søren Frederiksen (8. minut). 0-2 Nicklas Helenius (44. minut). 1-2 André Bjerregaard (54. minut). 2-2 Nabil Aslam (81. minut).
Tilskuere: 3.283.

Silkeborg-SønderjyskE 0-5 (0-2)
0-1 Lasse Vibe (19. minut). 0-2 Nicolaj Madsen (38. minut). 0-3 Lasse Vibe (48. minut). 0-4 Lasse Vibe (55. minut). 0-5 Bjørn Paulsen (64. minut).
Tilskuere: 2.640.

OB-Randers FC 0-0.
Tilskuere: 5.123.

FC Nordsjælland-AGF 4-2 (2-0).
1-0 Søren Christensen (23. minut). 2-0 Joshua John (39. minut). 2-1 Stephan Petersen (54. minut). 3-1 Morten Nordstrand (59. minut). 4-1 Søren Christensen (62. minut). 4-2 Stephan Petersen (77. minut).
Tilskuere: 4.212.

Esbjerg-Brøndby 1-0 (1-0)
1-0 Jakob Ankersen (45. minut)
Tilskuere: 8.773.

FC Midtjylland-FC København 2-2 (1-0).
1-0 Petter Andersson (37. minut). 2-0 Petter Andersson (72. minut). 2-1 Cesar Santin (76. minut). 2-2 Andreas Cornelius (90. minut).
Tilskuere: 8.091.

Topscorerlisten:
Andreas Cornelius FC København (1) 17
Aron Johannsson ex-AGF 14
Ronnie Schwartz Randers FC 12
Nicklas Helenius AaB (1) 11
Nicolai Jørgensen FC København 11
Cesar Santin FC København (1) 11

Joshua John FC Nordsjælland (1) 10
Marvin Pourie Silkeborg 10
Simon Makienok Brøndby 10
Kasper Kusk AaB 8
Lasse Vibe SønderjyskE (3) 8
Mads Albæk FC Midtjylland 8

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere