Rasmus Falk udsætter OB-comeback

Rasmus Falk bliver ikke klar til OB's vigtige påskeprogram. Den forventede comeback-kamp mod Randers bliver således ikke til noget

OB har i den grad manglet offensivprofilen Rasmus Falk i klubbens første kampe i foråret. Fynboerne har kun samet et enkelt point, og Falks kreativitet og farlighed har været savnet. Nu ser det ud til, at OB atter må væbne sig med tålmodighed i forhold til et comeback til Rasmus Falk. 

Selvom offensiv-spirrevippen længe har talt om den kommende kamp mod Randers Skærtorsdag som en mulig comeback-dato, kommer han alligevel ikke i kamp mod Superligaens aktuelle to'er. 

- Det (comeback'et, red.) er udsat. Det er svært at sætte tid på nu, men det er ikke gået som forventet. Jeg vil blive overrasket, hvis jeg kan spille torsdag, for jeg er ikke med i træningen endnu, siger Rasmus Falk til tipsbladet.dk.

Han lægger ikke skjul på, at det naturligvis er utilfredsstillende at sidde uden for med en skade omkring knæet.

- Det er kedeligt, irriterende og frustrerende, men jeg er afklaret med det, at det tager længere tid end først antaget, lyder det fra Rasmus Falk.

Den unge fynbo har nu opgivet at sætte tid på et comeback. 

- De første 14-15 gange, vi har sat dato på, er det alligevel ikke blevet til noget. Så nu tager vi det roligt og ser, hvad der sker, siger Rasmus Falk. 

Efter kampen mod Randers torsdag spiller OB igen søndag, hvor Horsens er modstanderen. Herefter er OB's næste kamp den 7. april, hvor FC København er modstanderen i Parken. 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere