OB går efter sølvmedaljerne

Godt nok er den officielle målsætning en placering i top fire, men Jacob Schoop drømmer om de sølvmedaljer, de kun er fire point efter

(Polfoto)
(Polfoto)

OB indleder forårssæsonen med en hjemmekamp mod FC København på søndag, og vinder de den og den udsatte kamp mod AaB tre dage efter, så ser det godt ud for odenseanerne i toppen af Superligaen. I hvert fald i forhold til at erobre ligaens sølvmedaljer, som de lige nu kun er fire point efter.

Efter den sløje sidste sæson hvor OB blev nummer 10 i Superligaen, har de meldt forsigtigt ud og har som officiel målsætning at ende i top fire, men i spillertruppen går de efter sølvet.

Læs også:

Se også: OB render fra AaB og FC Nordsjælland

- Så længe sølvet er indenfor rækkevidde, er det det, vi går efter. Det handler om at skrabe så mange point sammen som muligt, og vi er opsatte og tændte på at erobre så mange point som muligt i foråret. Vi ved godt, at målsætningen hedder top fire, så det skal vi opnå, men jeg mener personligt, vi skal gå efter sølvmedaljerne, siger Schoop til tipsbladet.dk.

OB har trænet på græsset på TRE-FOR Park et par gange og er derfor forberedt på forholdene og underlaget, der venter i søndagens premiere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere