Falken klar til FCK-flugt

OB-talentet træner med for næsten fuld skrald og melder sig i feltet af startere mod FCK i forårspremieren på søndag

OB's Rasmus Falk bliver den lille mod Jores Okore fra FCN. (Foto: Lars Poulsen)
OB's Rasmus Falk bliver den lille mod Jores Okore fra FCN. (Foto: Lars Poulsen)

Rasmus Falk er forbløffende nok i spil til minimum en tur på bænken, når Superligaen på søndag lukker op for et lille brag mellem det foryngede OB-mandskab og Superligaens førerhunde fra FC København.

Den landsholds-aktuelle vestfynbo har godt nok ikke været i seriøs aktion under den fynske træningslejr i Portugal, men onsdag deltog den talentfulde middelfarter i næsten alt, da OB trænede på det, der bliver slagmarken søndag eftermiddag sent:

Odense Stadion – eller hvad græsplænen nu måtte være omdøbt til i mellemtiden.

- Rasmus Falk er jo uvis endnu. Vi lader os jo gerne overraske, så derfor er vi jo ikke mere fastlåste, end at vi lader muligheden stå åben, siger cheftræner Troels Bech efter to timer på græs ude i Bolbro.

OB spillede mandag 1-1 mod et lokalt, portugisisk andenliga-mandskab, der lige havde en turneringskamp fra dagen i forvejen siddende i benene. Fynboernes eneste test på den form for græstæppe, man finder i Skandinavien på nuværende årstid.

Bortset fra testkampe mod skånske ligahold med en vis grad af snus-fornuft inkorporeret er det de stribedes eneste seriøse duel op til forårssæsonen.

Til gengæld kan OB på nær lettere tvivlsomme Rasmus Falk mønstre en trup, der er fuldstændig blottet for slag- og andre skader. Troels Bech kan simpelt hen plukke fra alle hylder.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere