Fynsk storsejr og røde kort i Odense

Niels Lodberg og reservemålmanden Kenneth Stenild så rødt i Odense, da OB med storsejr fik plus på mål-kontoen

OB kørte SønderjyskE over. (Polfoto)
OB kørte SønderjyskE over. (Polfoto)

ODENSE (ekstrabladet.dk): Dén kamp varede kun et kvarter.

Da Niels Lodberg bagfra hægtede Morten Skoubo inde i feltet, var konsekvensen umanerligt hård: Rødt kort til Sønderjyske-krumptappen og straffe til OB, som Espen Ruud usvigeligt sikkert scorede på til 2-0.

Dermed var resten af 5-0-kampen i og for sig ren afspadsering for fynboerne - og såmænd også gæsterne, der uden større succes mest koncentrerede sig om at begrænse nederlaget og undgå flere skader i en i forvejen sårbar trup.

Tabt vandret gennem luften ...
Men dermed var det ikke slut med røde kort på stadion i Odense. De frustrerede sønderjyder, der mente, Niels Lodbergs forseelse mod Morten Skoubo var startet langt uden for feltet, kom godt op at køre, da en alenlang disputs mellem dommer Michael Johansen og spillere fra begge hold først kostede Henrik Bødker en advarsel for brok.

Dernæst rekvirerede fjerde-dommeren assistance ved sidelinjen, hvor knubbede ord og vist nok en vandflaske, som blev tabt vandret gennem luften kostede rødt kort til reservemålmanden Kenneth Stenild, der hovedrystende måtte hoste op på tilskuerrækkerne og se resten af kampen derfra - og måske vænne sig til rollen som betragter i de næste par karantæne-ramte kampe.

Da havde OB bragt sig på 3-0 med et drøn fra Bashkim Kadrii, der flugtede Espen Ruuds centring fra baglinjen ind midt i Håkon Opdals mål. Den fynske åbningstræffer stod ligeledes norske Marcus Pedersen for, da han elegant lagde bolden fladt ude ved roden af stolpen på fynboernes første chance efter 11 minutter.

Fuldendte ydmygelsen
Bashkim Kadrii bankede endnu engang bolden i nettet med et brag til 4-0 efter en ripost fra myreflittige Marcus Pedersen, og ungarske Krisztián Vadócz fuldendte ydmygelsen med hovedet til 5-0 fem minutter før tid.

Dermed vinder OB for en sjælden gangs skyld to kampe i træk i Superligaen og kan med sejr i næste hjemmekamp også præstere at vinde to hjemmekampe i streg for første gang siden august 2011.

OB har med storsejren også sikret sig positiv målscore for første gang i umindelige tider. Fra 21-22 til 26-22.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen