Røde Lodberg: Sikke noget lort

SønderjyskE-spillerne følte sig forfulgt af dommeren på en dag, da reservemålmanden også fik rødt – for at kyle en flaske i gulvet

(Arkivfoto: Gregers Tycho)
(Arkivfoto: Gregers Tycho)

Frustrationerne føg lavt over grønsværen i Odense, hvor SønderjyskE fik bøllebank 10 mand mod 11 i fem kvarter – og oven i købet rødt kort til reservemålmand Kenneth Stenild.

Oveni alt det, mente Niels Lodberg, der efter 13 minutter hægtede Morten Skoubo, at forseelsen faktisk foregik uden for feltet.

- Det viser tv-billederne jo. Så man kan sige, det røde kort måske er i orden. Men ikke straffesparket, siger den brødebetyngede SønderjyskE-forsvarer.

- Det er en dårlig sag for mig. Jeg står jo med et tredobbelt nederlag i og med, jeg taber en fodboldkamp, jeg får et rødt kort – og så har jeg også to dages karantæne. Oven i hatten får de så oven i købet et straffespark, jeg efterfølgende kan se er forkert dømt.

Se mere:

Se også: Fynsk storsejr og røde kort i Odense

- Når jeg ser i bakspejlet må jeg sige, det i hvert fald er håbløst dumt lavet, hvis jeg gør alt det der med vilje, må man sige. Jeg straffer både mig selv og mine holdkammerater, siger Niels Lodberg.

- Jeg mener 100 pct. sikkert, at forseelsen bliver begået uden for feltet. I situationen er jeg ikke klar over det, for da aner jeg ikke, hvor jeg er henne. Jeg ser Skoubo meget sent i forløbet og aner ikke, hvor han er henne, så kommer han ind foran mig og tager et rigtig godt træk, der gør, at jeg næsten ikke kan undgå at få kontakt, og det er også derfor, jeg ikke står og siger, det var helt forkert dømt.

- Jeg har en dårlig sag i og med, der ER kontakt. Det eneste minimale forsvar, jeg kan komme op med, er, at det ikke er noget, jeg gør med vilje. Jeg hægter ham ikke eller noget, men derfor er det jo håbløst alligevel. Det er noget LORT, fordi jeg efterlader alle mine holdkammerater i sådan en kattepine, siger Niels Lodberg.

Læs også:

Se også: Se Superligaens sjoveste kælenavne

Espen Ruud scorede til 2-0 på straffesparket, men dermed var de sønderjyske trængsler ikke slut. Kenneth Stenild kylede en vandflaske i betonen, flasken hoppede ind i det tekniske felt omkring fjerdedommeren, der tilkaldte dommer Michael Johansen.

Rødt kort til Stenild – og udvisning af boksen.

- Jeg smider flasken i frustration, den rammer kanten af betonen og ryger ind i det tekniske felt, og så får jeg et rødt kort for det. Jeg synes godt, dommer og fjerdedommer kunne have vist lidt større fingerpids-fornemmelse i en ophedet situation, siger målmanden.

- Det er jo ikke verdens største forbrydelse. Det var noget andet, hvis jeg havde kastet flasken efter fjerdedommeren eller en spiller på banen og ramt ham, så havde det været fair nok. Men jeg kaster den jo bare ned i betonen, altså.

- Jeg ærgrer mig selvfølgelig nu. Men sket er sket, og jeg må nok se i øjnene, at den koster et par karantænedage. Med mindre han ændrer den. Men det tror jeg sgu ikke, han gør. Sket er sket – jeg må bare videre.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen