OB: Så meget kostede Duncan

OB kunne have lejet fredagens modstander et halvt år - men kigger i stedet på de 150 andre angribere, klubben er blevet tilbudt

FCM slap billigere, end OB kunne have gjort (Foto: Anders Brohus)
FCM slap billigere, end OB kunne have gjort (Foto: Anders Brohus)

Når Morten Duncan Rasmussen fredag løber ind på stadion i Odense, kunne det strengt taget have været i den stribede bluse frem for den ulve-sorte FCM-trikot, det endte med.

Midt i alle forårets nedryknings-trængsler blev fynboerne tilbudt en lejeaftale med århusianeren, men prisskiltet var mildest talt voldsomt: Ca. otte mio. kroner i alt for at råde over bomberen i et halvt år!

- Det var voldsomt dyrt og helt uden for vores rækkevidde. Celtic har åbenbart ændret syn på prisen siden, og nu er Duncan så endt i FCM, og jeg er stensikker på, det bliver godt for dem og for ham. Vi har ikke været i dialog med hverken Duncan eller Celtic i denne omgang, forsikrer Poul Hansen.

Se også:

Se også: FCM bekræfter: 'Duncan' skal til midtjylland

Den fynske sportsdirektør jagter fortsat en ægte spids-angriber til holdet, der siden Peter Utakas exit til Kina har haft brutale problemer med at score tilstrækkeligt med mål.

- Vi er blevet tilbudt så sindssygt mange, at det trodser enhver beskrivelse. 150 spillere - mindst! Både gode og dårlige - og nogle, der er alt for dyre for OB, fortæller sportschefen.

Han vil ikke for enhver pris skrive kontrakt med en angriber, inden transfervinduet smækker i. Fansene kan blive nødt til at have tålmodighed et halvt år endnu, selv om der ellers er muligheder nok.

- Prisen er selvfølgelig en afgørende faktor. Vi er nødt til at være ansvarlige og samtidig også tænke langsigtet, og hvis vi skal ud at leje en spiller, skal vi være helt sikre på, det også er én, der passer til os - og som vi er interesserede i at kontrakte på længere sigt, siger Poul Hansen.

Se mere:

Se også: Overblik: Ind og ud i Superligaen

- Det er ingen sag at finde en angriber, men som typer er de også dem, der er dyrest, og vi skal altså også være her som klub om tre-fire-fem år. Jeg har et fint budget, men finanskrisen er naturligvis heller ikke gået sporløst hen over Superligaen, og det mærker alle klubber i Danmark. Så selvfølgelig er mit budget en kende mindre, end det var i de gode tider for et par år siden. Men det er ikke dramatisk mindre, understreger Poul Hansen og tilføjer:

- Vi er ved at indføre en ny spillestil, og jeg tror, tendensen i fremtiden vil blive, at målene ikke skal scores af den forreste angriber - men snarere af de fire forreste. Der er vi meget godt kørende med folk som eksempelvis Rasmus Falk, Emil Larsen, Morten Skoubo og Andreas Johansson, så vi kan sagtens spille videre et halvt år, hvis den helt rigtige angriber til den rigtige pris ikke dukker op i løbet af denne måned, siger Poul Hansen.

Læs også: Superligaen - ti hold kan rykke ud

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen