Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

OB lige bag FCK efter endnu en sejr

SønderjyskE måtte ikke helt fortjent se sig slået af OB i Haderslev

Troels Bech kunne knytte næverne efter et have gjort OB til et af topholdene i Superligaen. I hvert fald for øjeblikket. (Arkivfoto: Anders Brohus)
Troels Bech kunne knytte næverne efter et have gjort OB til et af topholdene i Superligaen. I hvert fald for øjeblikket. (Arkivfoto: Anders Brohus)

20. aug 19:00 SønderjyskE - OB

SuperligaenStadion: Sydbank Park, Danmark Dommer: Jensen, Henning
SønderjyskE
1
2
Slut
OB

Det var ellers SønderjyskE, der startede bedst. Eller vel rettere som lyn og torden. Allerede inden stadionuret havde nået sin første omgang, var Lasse Vibe på spil og driblede sig fri på kanten af det lille felt, men i stedet for at lægge bolden ind i det korte hjørne uden chance for Toppel i OB-målet, hamrede guld-fuglen Vibe bolden langt over mål.

Men chancerne skulle blive flere for SønderjyskE og de skulle komme hurtigt. Efter blot fire minutter havde hjemmeholdet nemlig haft tre chancer af de helt store, men der stod stadig 0-0 på måltavlen.

SønderjyskE havde et klart overtag, og i de første 23 minutter havde OB kun et par chancer på langskud fra en spillelysten Rasmus Falk. Det sidste af dem fik Opdal i SønderjyskEs mål slået til hjørne, og det skulle blive dyrt.

Læs også:

Se også: Djemba-Djemba skifter til Israel

Bolden havnede nemlig via hjørnesparket som en nedfaldsbold for fødderne af Rurik Gislasson, der sikkert bankede bolden op i nettaget til en ufortjent 0-1-føring til fynboerne.

Efter scoringen kom OB mere med i kampen, mens der blev længere mellem chancerne til hjemmeholdet. Den største kom på et langskud fra Conor O'Brien, der trykkede til fra distanden i halvlegens overtid, men Toppel var lige netop lang nok til at få fingrene på og bolden bolden ude af netmaskerne.

Efter pausen fortsatte kampen i et underholdene tempo, og begge mandskaber tilspillede sig flere store chancer. Det blev dog igen OB, der formåede at udnyttede en af dem, da Emil Larsen lynhurtigt kom over en ripost fra Opdal, der ikke kunne holde N'Koums skud - og så stod der 0-2 på måltavlen.

Se mere:

Se også: Avis: OB tæt på serbisk angriber

SønderjyskE fortsatte sine angreb mod OB-målet, men de kunne ikke omsætte deres mange chancer til en scoring. Det var indtil Conor O'Brien igen besluttede sig for at hugge på kassen.

Det gjorde han bare fire minutter efter OB's anden scoring. Fra kanten af OB-feltet klaskede han den direkte op i hjørnet med et rent vristspark.

Efter reduceringen blev det ren indianerbold, hvor chance på chance bød sig i begge ender. Der kom dog noget uforståeligt ikke flere scoringer på de mange tilbud, så OB kan nu glæde sig over, at de er langt fra den placeringen i bundstriden, som de havde sidste sæson. Nu ligger Troels Bech og hans svende helt oppe på en andenplads - kun ét point efter vicemestrene fra FC København.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen